Tech

Mik a legjobb weboldalak Magyarországon? A válasz biztosan meg fog lepni!

  • Szerző:nuus
  • 2021.05.28 | 12:48

Az Alexa, az Amazon tulajdonában lévő webes forgalomelemző oldal közzétette az országonkénti leggyakrabban látogatott weboldalak rangsorát. A legjobb weboldalak listája Magyarországon egy kicsit meglepő lett.

Az nem újdonság, hogy a Google foglalja el az első helyet, amit a sokak által imádott videómegosztó platform, a YouTube követ. Ezután jön a Google.hu és a Gov.hu De ezután következik a mókás rész!

A TOP-5. helyet nem más foglalja el, mint a BongaCams erotikus webkamera-oldal, ami lekörözte a Netflixet és a Wikipédiát! A platform lehetővé teszi különböző országokból származó nőknek, hogy online közvetítsenek és hogy kommunikáljanak a tagokkal a webkamerán keresztül.

Kimondhatjuk, hogy a csodálatos lányokkal való kommunikáció valami olyasmi, ami hiányzik a pandémiás időszak során, és sokan szeretnének csak szórakozni egyet. Ugyanakkor mások számára a webkamera egy lehetőség, hogy sok pénzt csináljanak anélkül, hogy el kellene hagyniuk az otthonukat. Végülis bárhonnan közvetíthetsz, ahonnal szeretnél, egy laptop vagy okostelefon használatával. A 18 év fölöttiség az egyetlen követelmény, és bárki egyből elkezdhet dolgozni vele minden speciális előkészület nélkül.

Egyébként a BongaCams az egyik leglátogatottabb weboldal nem csak Magyarországon, hanem más országokban is, és a világranglistán a 36. helyen szerepel!  Bármennyire is meglepőnek tűnhetnek ezek a számok elsőre, nyilvánvaló, hogy a webkamera az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségre tett szert, és felhasználók milliói számára a mindennapi életük szerves részévé vált.

A weboldalak teljes listája itt érhető el! 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.