Tech

A Microsoft új programja az Androidosok életét akarja megkönnyíteni

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.01 | 15:11

Tesztfázisban a Your Phone nevű Windows alkalmazás, amely lehetővé teszi a fájlok gyors ide-oda pakolását.

Persze eddig is volt egy halom app, amivel hasonló dolgokat lehetett csinálni, például az alap Windows intéző, a dropbox, de akár még email-en is, vagy Facebook Messengeren is lehetett fájlokat küldözgetni.

Mindenesetre a Your Phone nagyon sima fájlmozgatást és együttműködést ígér a telefon és a számítógép között. Például, az applikációban egyből megjelennek a legutóbbi képek, ezeket pedig egyből be lehet húzni az Office programcsalád bármely tagjába. Mondjuk a PowerPointba, mint az alábbi képen:

Mi lesz az iPhone felhasználókkal?

Nekik is jut egy kis kényelem, bár korlátozottabban, mint az Androidosoknak. Az iOS alkalmazás különösen arra lesz jó, hogy weblapokat és videókat küldj át a gépre. Szóval mondjuk, ha ébredés után görgeted lefele a Facebookodat, és belefutsz egy hosszabb videóba, amit nagyobb képernyőn szeretnél megnézni, átküldheted az oldalt a gépedre. Azt a mindenit, ez aztán a hasznos funkció!

A Your Phone használatához szükség van a telefonos appra, és a számítógépes programra. Ezeket már le lehet tölteni, viszont használni majd csak pár hét múlva, amikor kikerül a tesztfázisból.

Képek: Pixabay


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.