Tech

Most három hónapig ingyen van a Spotify prémium része

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.16 | 13:18

Most negyedéven át lehet teljesen ingyen használni a zenei szolgáltatás teljesen reklámmentes részét.

Kép: Unsplash

A Spotify egy egészen remek akcióval próbálja meggyőzni az embereket arról, hogy bizony nagyon jó dolog reklámmentesen, bárhol és bármikor zenét, illetve podcastet hallgatni. Ezért úgy határoztak, hogy szeptember 11-ig minden új előfizetőnek

3 ingyenes hónapot biztosítanak a Premium-csomaghoz. 

A zenei streaming szolgáltatás alapesetben 30 napos próbaidőszakot garantál a felhasználóknak, ez idő pedig általában bőven elég szokott lenni, hogy utána hajlandóak legyenek fizetni is érte. Augusztus 15-től kezdődően azonban a világon mindenkinek 3 hónap, azaz nagyjából 90 nap próbaideje lesz, ez idő alatt egyetlen petákot sem kell kicsengetni a szolgáltatásért. Ha pedig letelik ez az időszak, és nem jött be a dolog, akkor akár le is mondhatjuk az előfizetést.

Hasonló akció az egyébként is aranyáron, Magyarországon mindössze 2.49 euróért kínált Hallgatói-csomagra is igénybe vehető, ez esetben egy hónapig lehet ingyenesen használni az alkalmazás fizetős részét. Ugyanez érvényes a Duo- és a Családi-pakkokra is, melyek egy-egy hónapos próbaidőszakot kínálnak. Ezek mindegyike azonban jóval kedvezőbb áron érhető el hazánkban, mint tőlünk nyugatabbra, nálunk ugyanis feleannyiba kerül egy Spotify-előfizetés.

Az akciót a Spotify oldalán találjátok, de fontos, hogy azt csak az új felhasználók vehetik csak igénybe, és ők is csak szeptember 11-ig.

Forrás: Leet.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló