Tech

A Facebook most az Instagram-sztorit próbálja lopni, mivel a sajátja megbukott

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.08 | 13:21

Néhány napja megérkezett az asztali Facebookra is az ismerősök történeteit bemutató sáv, amit gyakorlatilag senki nem használ, és sajnos nem is lehet kikapcsolni.

Nyilván felmerül mindenkiben a kérdés:

ennek mi értelme van?

Igazából semmi – ráadásul a Facebook ezt az ötletét is a Snapchattől és az Instagramtól nyúlta, és ami az Instán működik (több mint 250 millió felhasználó posztol rendszeresen az Insta Story-ba), az nem feltétlenül fog menni Zuckerbergék oldalán is. A közösségi oldal most ide szeretné behozni automatikusan az Instagram-sztorikat.

Egy twitterező kiszúrta, hogy mi a Facebook és az Instagram teszteli ezt a funkciót, és van, akinél már feltűnt élesben is: a 24 órán belül eltűnő mikroposztok, vagyis az Instagram-sztorik a Facebook-sztori sávban is automatikusan megjelennek.

Ezután ismét felmerül a kérdés:

ennek mi értelme van?

Az Instagram szóvivője elismerte, hogy valóban tesztelik ezt a funkciót is, mert folyamatosan dolgoznak azon, hogy könnyebbé tegyék a felhasználóknak, hogy megoszthassák életük fontos pillanatait. Mondjuk elgondolkodhatnának azon is, hogy valami hasznos és értelmes funkcióval bővítsék az alkalmazást.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló