Tech

Itt van, mire számíthatunk az Apple bemutatóján szeptember 10-én

Az új telefonok kapják a reflektorfényt, de jó eséllyel látunk majd mást is.

(kép: Apple)

Az iPhone 11 leváltja az iPhone XR-t

Tim Cook és a vállalata minden bizonnyal bemutatja az iPhone XS, az XS Max és az XR utódját. Kezdjük az utóbbival, végül is ez a belépő darab az Apple felhozatalában.

Várhatóan az iPhone 11 váltja majd, bár a név még nem biztos. Szivárgások alapján 6,1 hüvelykes LCD kijelzőt kap, a meghívóhoz csatolt, a cikk tetjén látható kép alapján több színben lesz elérhető, ahogy általában a legolcsóbb iPhone szokott. Ezalapján lesz zöld, kék, sárga, piros és lila. Az kérdéses, hogy kapható lesz-e hagyományos fekete és fehér színekben.

Jó eséllyel megkapja az A13-as processzort, a legnagyobb változás az elődhöz képest pedig valószínűleg az lesz, hogy két kamerát kap majd.

iPhone 11 Pro és Pro Max

Ha minden igaz, a 11 Pro 5,8 hüvelykes, a Pro Max pedig 6,5-ös OLED kijelzővel érkezik. Ugyanúgy A13-as processzor kerül bele, viszont a Bloomberg szerint három kamera kerül a hátuljára. Egy sima, egy telefotó és egy széles látószögű, állítólag három képet csinál majd egyszerre, ezeket összerakja egy algoritmus, végeredményképp pedig egy jóbb minőségű fotó jön ki a végén.

Várható, hogy fejlesztik a videofelvételt, a Face ID-t és az akksikapacitást is a két drégébb telefon esetében.

Jön az Apple Watch Series 5

Na, errősz szinte semmit nem lehet tudni. Pletykák alapján kerámia és titánium házakban jönnek, viszont hogy milyen újításokat kapnak az Apple új okosórái, az csak 10-én derül majd ki.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló