Tech

Az Apple szerint ez a világ legnépszerűbb órája

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.13 | 13:47

Kedden nem csak az iPhone X-et és társait mutatták be a Steve Jobs színházban, hanem az új generációs Apple Watch-ot is. Mit érdemes tudni róla?

A legnagyobb újítás egyértelműen az a lehetőség, hogy az Apple Watch 3 okosórával most már telefonálni, netezni és zenét hallgatni is lehet – vagyis az órát függetleníteni lehet az okostelefontól az LTE támogatásnak köszönhetően. Mondjuk ez a lehetőség nálunk még nem lesz elérhető, de hát őszintén, ki az aki, arra vágyik, hogy egy óra hangszórójába beszéljen? Mindenesetre az Apple vezére, Tim Cook a nagy szeptemberi termékbemutatón úgy konferálta fel az új generációs órákat, mint a világ legnépszerűbb okosóráit, mert az időmérő eszköz az elmúlt évhez képest 50% növekedést produkált.

De miért ennyire népszerű? 

Az Apple Watch segítségével akár futás közben is 40 millió zeneszám közül lehet válogatni. Emellett frissítették a rendszerchipet, az Apple W2 névre hallgató, új kétmagos processzorral 70%-kal gyorsabb teljesítmény várható majd, és gyorsabb lett a Wi-Fi kapcsolat is.

Az óra legújabb verziója is rendelkezik GPS-szel és ugyanúgy vízálló, mint az elődje – a telefonbeszélgetéseket pedig a hasonló óráknál megszokott módon egy hangszóró segítségével lehet véghez vinni. Ezt Tim Cook be is mutatta a keddi eseményen:

Az Apple Watch szeptember 22-étől lesz majd megvásárolható az Egyesült Államokban. Az óra 329 dollárról indul majd (LTE nélkül), és egyelőre úgy tűnik, hogy nálunk csak ez a verzió lesz elérhető, 119 990 Ft-os kezdőártól. Az összes új funkciót tudó okosóra 399 dollárba kerül majd.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.