Tech

Még halogatja egy kicsit a kábeles füles kinyírását az Apple

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.27 | 15:05

Az AirPodnak, az Apple új vezeték nélküli fülesének ebben a hónapban kellett volna startolnia: a cég most tovább halasztja a bevezetését.

Októberben kellett volna kijönnie az AirPodnak, de úgy tűnik még egy ideig nincs vége a folyamatos vezeték gubancolódások idejének. Egyelőre nem világos, hogy mi áll a halasztás hátterében: mikor a cég kiküldte a fülhallgatót  iPhone 7-es felhasználóknak tesztelésre, nem találtak nagyobb problémákat. Úgy tűnik azonban, hogy mégis van valami technikai bibi, ami még megoldásra vár.

Nem hiszünk abban, hogy a terméket még azelőtt szállítani kellene, hogy teljesen kész lenne. Szükségünk van még egy kis időre.” – állították a TechCrunchnak.

Rengeteg kritika érte az újítást: az Apple tervei szerint az új készülékekben már egyáltalán nem lenne beépített jack-csatlakozó, így muszáj lesz megvásárolni a több mint 45 ezer forintos fülest. Érthető módon van, aki attól fél, hogy el fogja hagyni az apró eszközt, vagy egyszerűen kiesik a füléből.  Veronica de Souza twitter bejegyzésében pedig sok ember nevében beszélt, mikor ezt írta:

Ezek az AirPod fülesek nem elég láthatóak ahhoz, hogy jelezzék az embereknek, ha nem akarom, hogy beszéljenek hozzám.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.