Tech

Megszületett a láncfűrész bajonett, valaki már megint túl sok G.I. Joe rajzfilmet nézett

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.10 | 12:43

A USA Today utána nézett egy kicsit, hogy milyen fegyverrel követték el a texas-i baptista templomban a mészárlást. Érdekes kiegészítőt találtak a fegyverhez...

A csatorna feltöltött egy infovideót a Twitterére, amiben bemutatták azt az AR-556-os gépfegyvert, amit a merénylő használt Sutherland Springs-ben, az általános infókon túl pedig annak is utánanéztek, hogy milyen kiegészítők vásárolhatóak a fegyverhez, így jutottak el a cső alá szerelhető bajonettig, ami a hagyományostól eltérően nem egy szuronyból, hanem egy mini-láncfűrészből áll. Nem vicc, tényleg létezik ilyen:

A csatornának aztán egy külön tweetben pontosítania is kellett a videót, mert sokan félreértették: a merénylő nem használt ilyen kiegészítőt, de magához a fegyverhez tényleg megvásárolható. Hogy kinek lenne rá szüksége, arról mondjuk fogalmunk sincs, talán olyan favágóknak, akik vadásznak is? Vagy egy zombiapokalipszis esetére?

Nem tudunk másra gondolni, csak hogy valaki már megint túl sokat G.I. Joe rajzfilmet nézett, a Cobrához hű motorosbanda egyik tagja, Buzzer nyomult a figurák közül láncfűrészes fegyverrel:

Forrás: taskandpurpose.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.