Tech

A megújuló Instagram jobb lesz, mint a Snapchat?

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.11 | 08:51

Hiánypótló újításokat vezetett be az Instagram, amikkel állítólag izgalmasabb lesz a nagy riválisnál.

A Snapchat az utóbbi időben az Instagram vetélytársa lett, de a Facebook képes appja se hagyja magát. Az augusztusban elindított Instagram Stories bevallottan a Snapchatet másolta: rövid videókat készíthetünk vele, amiket csupán egy ideig láthatnak ismerőseink, ha pedig publikus a profilunk, bárki számára elérhető. A pár óráig megjelenő történetekben eddig nem volt semmi plusz a Snapchathez képest: különböző feliratokkal, rajzokkal színesíthettük azokat a sztorikat, amiket úgy éreztük, hogy meg kell osztanunk a követőinkkel.

Az új funkciók

Mostantól tagelhetjük barátainkat is, és akárcsak a képeknél, egy kis felugró ablak jelenik meg, ahonnan eljuthatunk az adott személy profiljához.

instagram_pressinstagram_2_press

A magukat Instagramon reklámozó cégek, és az Insta celebek is örülhetnek: azoknak akiknek hitelesített adatlapja van, az ott megjelenő linkeket ezentúl az appon belül lehet majd böngészni.

Az Instagram sztorid ezentúl lehet egy rövid, egy-két másodperces loopolt videó is: még akkor is, ha nincs külön letöltve a Boomerang alkalmazás a telefonodra.

Éljenek az új funkciók, ezentúl még több lehetőség lesz a másik után kutatni: csak vigyázzunk, mert könnyű az alkalmazáson belül oda koppintani, ahova nem szeretnénk.

Kép: Getty Images /Justin Sullivan


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló