Tech

Bevallotta a Reddit-vezér, hogy átírta az őt ekéző kommenteket

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.24 | 18:25

Bosszantotta, hogy szidják a felhasználók, ezért Steve Huffman úgy döntött, hogy megtrollkodja őket. Sajnos nem értették a viccet, végül bocsánatot kért.

Még a munkatársai is kiakadtak az oldalon „spez” felhasználónevű vezérigazgató bosszúján. Azzal szórakozott, hogy egy órára Donald Trump nevére cserélte a sajátját azokban a kommentekben, amelyek őt  fikázták.

Így lett a „baszd meg, Spez!”-ből „baszd meg, Donald Trump”. Ez valljuk be, vicces, de Trump támogatói nyilván máshogy gondolják.

Steve Huffman elege lett, trolkodott egy nagyot, aztán bocsánatot kért. Kép: YouTube/Andreas Weigend
Steve Huffmannek elege lett, trolkodott egy nagyot, aztán bocsánatot kért. Kép: YouTube/Andreas Weigend

Állítólag bosszúból csinálta. Azt írta, nagyon belefáradt abba, hogy Trump támogatói a pizzagate-en lovagolnak a Redditen. Így nevezték el azt a jelenséget, mely során Hillary Clinton kampányfőnöke, John Podesta kiszivárgott emailjeiben a sokszor szereplő „pizza” szó miatt azt próbálták bizonyítani, hogy ez kódnyelv, és valójában egy állítólag molesztálást, vagyis bűncselekményt jelent.

Annyira túlcsordult a dolog, hogy a Reddit szerkesztői végül úgy döntöttek, bezárják a topicot. Ezen pöccentek be Trump támogatói eredetileg.

Végül bocsánatot kért a viselkedéséért. „Vezérigazgatóként nem kéne ilyen játékokat játszanom” – írta szabadkozó bejegyzésében és megígérte, hogy jó fiú lesz. „A közösségi csapatunk is eléggé bepöccent rám, ezért biztosítalak titeket, hogy nem fogok még egyszer ilyet csinálni.”

Baszd meg, Spez!

– zárta a posztját kellő öniróniával.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló