Tech

1,4 milliárd androidos térhet át iPhone-ra egy elemzés szerint

  • Szerző:nuus
  • 2021.12.27 | 11:18

Jövőre jön az új, olcsósított iPhone, a JP Morgan elemzői szerint ez a készülék rengeteg Android-felhasználót gondolkodtat majd el a váltáson.

Legutóbb 2020 elején jött iPhone SE, ha minden igaz, jövőre ennek érkezik egy frissített változata. Sokat nem lehet róla tudni, de az elemzők úgy sejtik, hogy 300-400 dollár körül lesz az ára, úgy fog kinézni, mint az iPhone 8, illetve A14-es, vagy A15-ös processzort kap, na meg 5G is kerül bele.

A JP Morgan elemzői szerint 1,4 milliárd androidos, és 300 millió iPhone-os felhasználó fejében merülhet fel a gondolat, hogy az új SE-re váltsanak

– írja a Reuters. Tehát az elemzés szerint ez a legszélsőségesebb eset, reálisan úgy látják, hogy 30 millió ilyen készülék talál majd gazdára, az 1,4 milliárd inkább arra vonatkozik, hogy az iPhone SE harmadik kiadása sokak számára megnyitja az Apple kínálatát.

Elvégre nagyjából fele annyiba kerül majd, mint a csúcskategóriás készülékek, amivel már lehet lőni azokra, akik jelenleg középkategóriás, androidos készüléket használnak, vagy jól elvannak a régebbi iPhone-jukkal.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló