Fintech

Saját zenét és klipet kapott a magyar Vizslacoin kriptovaluta

  • Szerző:nuus
  • 2021.08.19 | 11:48

A Hungarian Vizsla Inu lesz az első magyar, amelyik megjelenik a nemzetközi kriptotőzsdén. Ennek örömére el is készült az első hivatalos zenéjük is.

A rendkívül szimpatikus magyar kriptó kezdeményezés, a Vizslacoin egyre-másra éri el a maga elé kitűzött mérföldköveket, mára például már 22.000 holderrel, vagyis tulajdonossal büszkélkedhetnek.

Ez persze nem csak azért örvendetes, mert egy hazai kriptovalutáról van szó, hanem mert minden tranzakcióval lehetőségünk van segíteni a nehéz helyzetben lévő állat menhelyeknek is – erre a teljes kínálat 10%-át különítették el.  Az elkövetkező napokban pedig egy újabb nagyon komoly szintet lépnek majd,

ugyanis első magyar kriptovalutaként megjelennek a nemzetközi kriptotőzsdén, a Hotbiten is.

„Csapatunk számára nagy büszkeség, hogy a Vizsla Inu Token listázásra kerül a Hotbiten. Magyar kriptovalutát még sosem jegyeztek akkora nemzetközi tőzsdén, mint ez, így a munkánk elismerésének tekintjük a Hotbit szakértőinek megkeresését” – mondta a Hungarian Vizsla Inu egyik alapítója, Gülsen Péter az Üzletem.hu-nak.

A HVI árfolyama meg is érezte a bejelentést, a napokban ugyanis 400 százalékkal emelkedett, ami könnyen lehet, hogy a token augusztus 23-i Hotbites listázása után még feljebb kúszik. Ennek örömére, illetve ezt megelőzően elkészült a vizslacoin első hivatalos zenéje és videoklipje is, melyet a Vizsla Inu csapata Lazyvel és ZeroPixellel közösen hoztak tető alá.

Forrás: Leet.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló