Gamer

Izgalmas CS:GO meccsekkel érkezik a WePlay Academy League a Leet Esportra!

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.03 | 09:00

Ennél jobban nem is indulhatna 2022!

Őszintén reméljük, hogy már mindenki kipihente a szilveszteri buli fáradalmait, mivel hatalmas lendülettel indul az újév. Hamarosan ugyanis a leghíresebb CSGO csapatok akadémiái fognak megküzdeni egymással a WePlay Academy League keretein belül, amit végig magyar nyelven követhettek majd élőben a Leet Esport csatornáján!

A 100 ezer dollár (körülbelül 32.4 millió forint) összdíjazású liga meccseit január 3-tól (hétfőtől) hozzuk el nektek minden nap 17 órától, ahol első körben január 12-ig (szerdáig) naponta 4 db BO1-es meccsen szurkolhattok a legnagyobb reménységeknek. A patinás versenysorozat harmadik évada több újdonsággal is kedveskedik a CSGO rajongóknak, hiszen ezúttal már 10 csapatos lesz a küzdelem összesen két csoportra osztva:

GRAND FINAL! – NAVI Junior vs MOUZ NXT – WePlay Academy – HIGHLIGHTS | CSGO

Credits:https://www.twitch.tv/weplaycsgoGRAND FINAL! – NAVI Junior vs MOUZ NXT – WePlay Academy – HIGHLIGHTS | CSGOBest moments & highlights is the video whe…

A csoport

CIS NAVI Junior

Sweden Young Ninjas

Europe fnatic Rising

Germany BIG Academy

Denmark Astralis Talent

B csoport

Europe MOUZ NXT

Brazil FURIA Academy

Russia VP.Prodigy

Russia Spirit Academy

Turkey Eternal Fire Academy

A WePlay kétszeres bajnokának számító MOUZ NXT a B csoportba került olyan csapatok társaságában, mint az új belépőnek számító Spirit Academy és az Eternal Fire Academy, illetve a korábbi, döntőbe be nem jutott alakulatok, a FURIA Academy és a VP.Prodigy. 

Az A csoport tartogat kellemes meglepetéseket, hiszen 3 korábbi WePlay döntős csapat, a NAVI Junior, a BIG Academy és a Young Ninjas is ide került, akik mellett az Astralis Talent és a fnatic Rising ötöse fog megküzdeni az előrejutásért.

A WePlay Academy League izgalmas lebonyolítással dolgozik, ugyanis mindkét csoport első helyezettje bekerül a kijevi, február 11. és 13. között tartott offline rájátszásba, a többi CSGO csapat pedig a kieséses, gauntlet rendszerben folytatja a meccseket, ami január 14. és 16. között lesz online megtartva és ugyancsak közvetíteni fogjuk nektek. Itt már annál kevesebbet kell játszani, minél jobb helyezést ért el az adott ötös a csoportkörben, viszont a gauntlet körből is csak 2 csapat fog továbbjutni a WePlay Esports Arénában megrendezett fináléba.

Ne feledjétek, hogy a WePlay Academy League meccseit végig élőben követhetitek a Leet Esport csatornáján, ahol január 3-tól minden nap 17 órától várunk titeket kedvenc castereitekkel!

Forrás: Leet.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.