Gamer

Az egyik legújabb Star Wars-játékot szerezhetjük meg ingyen

  • Szerző:nuus
  • 2021.01.08 | 13:48

Hála az Epic Games-nek, akik hetente adják az ingyen játékokat.

A Star Wars Battlefront 2, amit az a DICE hozott el pár évvel ezelőtt, akiknek korábban a legendás Battlefield részeket köszönhettük. A Battlefront második részének garantáltan sok játékos fog örülni, hiszen az Inferno Squad vezetőjének bőrébe bújva egy kellemes, maximum 9 órás egyjátékos kampánnyal mulathatják az időt az univerzum szerelmesei és persze, ott van a rengeteg többjátékos mód, ha valaki szeretne részt venni a Galaxis legepikusabb összecsapásaiban.

Természetesen ismerős karakterekből sem lesz hiány, ugyanis az ikonikus helyszíneken olyan közkedvelt szereplőket irányíthatunk, mint Luke Skywalker, Kylo Ren, Rey, Darth Vader, vagy éppen Yoda, attól függően, hogy a Lázadók, vagy a Birodalom oldalán csatlakozunk a szinte véget nem érő harcokba. Ráadásul a kooperatív mód segítségével egyik barátunk társaságában élhetjük át a nem mindennapi kalandokat, amikben egymást folyamatosan segítve és fedezve kell megoldanunk az egyre nehezedő küldetéseket.

A játék bezsebeléséhez innen letölthető az Epic Games asztali alkalmazása, ahol egy regisztráció után már lehet is tölteni a Battlefront 2-őt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.