Gamer

Szexeltél már leszbikus űrlénnyel? A játékokban bármikor megtehetnéd!

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.03 | 16:56

Ha a cenzoroknak nem lenne elég, hogy a legtöbb videojáték központi eleme az erőszak, mostanában már szexszel is egyre többször telepakolják azokat. Összegyűjtöttük a 10 leghíresebb olyan játéksorozatot, amiben kendőzetlenül villant be két lövöldözés között egy kis erotika.

Most a kifejezetten erotikus videojátékokról nem beszélünk, ezekből is van ugyanis rengeteg, helyettük viszont olyanokról lesz szó, amikben témájuk alapján nem kellene, mégis van szex. A szexuális referenciák használata persze nem újdonság a játékokban, szinte a kezdetek óta megtalálható,

napjainkban viszont már olyan realisztikus grafikával készülnek a játékok, hogy egy bennük lévő szexjelenet már-már felér egy pornóval.

Nemrég befutott a következő Mass Effect játék trailere, amiben pár kép erejéig bevillant egy csókjelenet is, bennünk pedig feltolultak az emlékek, milyen is volt, amikor legutóbb űrlényekkel szexeltünk. Mármint egy videojátékban. Aztán elénk került a Conan Exiles is, ami a nemi szervekkel bánik egészen fesztelen módon, úgyhogy gyorsan össze is szedtük azokat a leghíresebb játéksorozatokat, amikben a készítők kendőzetlenül raktak bele egy-két forró szexjelenetet. Vagy ha nem ők, akkor maguk a gamerek.

Duke Nukem

Legelőször talán a ’90-es évek elején indult Duke Nukem sorozat volt az, amibe poénként kezdték alkalmazni a készítők a szexuális referenciákat. Felismerhető női melleket először a Duke Nukem 3D-ben láthattunk, az évek múlva elkészült Duke Nukem Foreverbe pedig már nyakló nélkül pakolták a fejlesztők a meztelenséget és a szexet, a sztriptíztáncosnőktől a leszbiző iskoláslányokon át a WC-ben elintézett orális szexig.

Grand Theft Auto

A sztriptízbárok elég sok játékban feltűntek a Duke Nukem után, a GTA részeiből pedig egy idő után kihagyhatatlanok lettek. Az autós-bűnözős játéknak minden epizódjában volt olyan küldetés, ahol lányokat kellett felszedni, futtatni vagy éppen szexelni velük. Ezeket a jeleneteket egy ideig takargatták a készítők, a „lényeg” sokáig nem került bemutatásra, de a GTA V-nél már nem voltak szégyenlősek.

Amit viszont a készítők kihagytak a korábbi játékból, azt megoldották a rajongók: mindig volt egy-két ügyes modder, akik átírták a játékot, hogy az adott jelenetben lekerüljön a ruha a GTA lányairól. Ez amúgy az a sorozat, ahol nem csak egy-egy cut scene-ben volt szex, hanem irányítani is lehetett a történéseket.

Tomb Raider

Az egyik legszexibbnek tartott játéknőt, Lara Croftot viszont már kifejezetten a rajongók fosztották meg a ruháitól. Bár a készítők is kifejezetten csinosra rajzolták meg a kalandornőt, a szexualitást ennyire azonban nem akarták felhasználni a játékban. Egy idő után viszont már hagyománnyá vált a Nude Raider mod elkészítése: több játékhoz írtak olyan patch-et a rajongók, ami a főhősnőt megfosztotta a ruháitól, ezekben pedig a legexplicitebb részletek is kidolgozásra kerültek.

De a nude modok és patchek nem csak a GTA-ban vagy a Tomb Raider kapcsán jelentek meg. Sok olyan játékhoz készültek ilyenek, amiben van legalább egy csinos női karakter.

Sims

Így teljesen természetes, hogy a Sims sem úszta meg a modokat. Az mondjuk furcsa is lenne, ha az életszimulátorból a készítők teljesen kihagyták volna a szexet, a dolog ott durvult be, amikor az eredetileg megírt ruhás vagy takaróval fedett ágyjelenetekről a programozáshoz is értő lelkes rajongók ténykedései kapcsán lekerült a textil. Az amúgy tök ártatlan Sims így vált durva szexjátékká, látható nemi szervekkel, és külön letölthető szexpózokkal. Mi sem gondoltuk volna, de a Sims az a játék, amiről nem teszünk ide videót, mert túl durva…

Mass Effect

Ennek a cikknek az ötletét kifejezetten a Mass Effect adta, hiszen az új trailer alapján már nyilvánvaló, hogy a szerelmi szál most sem marad ki az akció RPG új epizódjából. Ebben a játékban ugyanis nem csak az univerzum ügyes-bajos dolgait kellett eldöntenünk a lövöldözős részeket megszakító párbeszédek alatt, de a csapatunk egyes tagjaival is ki kellett alakítani a megfelelő viszonyt, ha pedig az ismerkedés jól sikerült, egy ágyban találhattuk magunkat az űrhajó legjobb csajával. Vagy éppen egy maszkos, csápos fejű űrlénnyel, akinek viszont elég jó mellei voltak. Hogy mennyi a szex a Mass Effectben, azt jól mutatja, hogy több mint egy órás az a videó, amibe az eddigi három rész össze lehetséges párjának összes erotikus jelenetét egybegyűjtötték.

Ja, és természetesen az űrcsaták között itt is be lehet ugrani az űrsztriptízbárba egy kis lazulásra, megnézni néhány űrmellet.

Dragon Age

A BioWare soha nem volt ijedős, ha egy kis szexet kellett pakolni a szerepjátékokba. A stúdiónak a Mass Effect mellett a Dragon Age a másik leghíresebb játéka, és míg előbbiben űrlények és emberek, valamint leszbikus párok bújhatnak ágyba, utóbbiban kétségkívül a meleg minótauruszok szerelme volt az egyik legmeghökkentőbb párosítás. Kapott is érte a stúdió rendesen a fejére.

Witcher

Ha már sárkányos-kardozós fantasy, akkor a Witcher-sorozat sem maradhat ki, nem csak azért, mert ez a műfaj egyik legjobbja, hanem mert ebben is bő kézzel mérik a szexet. A lengyel CD Projekt RED által fejlesztett játékban a főhős Geralt két fáradtságos démonirtás közben simán összehoz egy gruppent valamelyik vidéki fogadóban.

Azt persze mondanunk sem kell, hogy legyen akár középkori a téma, vagy játszódjon a világűrben, minden női mell úgy néz ki, mintha tegnap készült volna egy los angeles-i plasztikai sebész műhelyében. A Witcherben még a szexi fehérneműket is bevetik, ami kicsit anakronisztikus, de kétségkívül látványos.

Assassin’s Creed

Napjaink tényleg egyik legnépszerűbb játéksorozatának főleg a második része és annak kiegészítői operáltak többet a szexszel, de az azután következő részekben is feltűnik egy-egy ágyjelent. Hiába, nehéz a harc a templomosok titkos szektája ellen, közben igényli az ember a törődést, az intimitást.

God Of War

A játék legújabb részéből valószínűleg teljesen kimarad szex, hiszen egy teljesen friss helyzetre épül majd az új God Of War: a kicsit megöregedett főhős a fiával vadászgat a messzi északon. A korábbi részekben viszont Kratos maga volt a nagybetűs férfi, az alfahím mintapéldánya, úgyhogy szinte kötelező volt, hogy a démonok, félistenek és ókori harcosok lekaszabolása mellett az ágyban is bizonyítson. És bizonyított is.

Far Cry

Szintén semmi nem indokolta, de ebbe a sorozatba is kerültek szexjelenetek. A Far Cry 3 befejezésében egy elég forró belső nézetes szexjelenet emeli a hangulatot, de a kiegészítőjeként felfogható Blood Dragonba is befért egy aktus. A legviccesebb azonban a negyedik epizód térképére épülő Far Cry Primal, amiben ősemberek szexelnek a pálya legváratlanabb pontjain. Ennél indokolatlanabb szexfelhasználás valószínűleg egyik játékban sincs. Méltó záródarabja listánknak!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.