Gamer

Még csak március, de máris megjelent az év legcoolabb kalandjátéka

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.20 | 16:03

Három év alatt készült egy Kickstarter-kampánnyal összegyűjtött pénzből a Paradigm, aminek egy Bundes-liga frizurás mopsz az egyik főszereplője. Kell még bármit mondanunk?

Az abszurd humorra épülő játék Jacob Janerka agyszüleménye, amihez közösségi finanszírozással gyűjtötte össze a pénzt még 2014-ben, és pár nap múlva meg is jelenik iOS-re és Windows-ra is, majd picit később jön a Linux-verzió is. A játék főszereplőjének meghatározására nem is tennénk kísérletet, az biztos, hogy nincs orra, vannak viszont furcsa púpok a fején, és orosz akcentussal beszéli az angolt. Rajta kívül van még a kalandjátékban egy antropomorf kacsa, egy Trump-hajú óriáslajhár, és egy Bundes-liga frizurás mopsz, valamint egy befőttesüveg űrállomás. Egy ilyen kombó rossz nem lehet!!!

Paradigm – Release Trailer

Wishlist on Steam: http://store.steampowered.com/app/600370 Pre-order on Humble: https://www.humblebundle.com/store/paradigm Site: http://www.paradigmadventure.com/ On April 5th Enter the mutated world of Krusz. Date a toaster while you’re there if you like. Coming to PC & Mac!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló