Gamer

Már készül a Destiny következő része

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.31 | 18:15

A Halo után újabb hatalmas játékuniverzumot épít a Bungie játékfejlesztő cég. A Destiny 2 szeptemberben érkezik.

Nem túlzás, hogy az amerikai stúdió egy legendát alkotott meg az alap Halo trilógiával, és a Microsofttal történő szakításuk után újra ez volt a céljuk. Azt már a Destiny 2014-es megjelenésekor tudni lehetett, hogy a Bungie ennek az univerzumnak az építgetésével akarja tölteni a következő 10-15 évét, ennek megfelelően nem is kellett sokat várni a Destiny 2-re: pár nappal a bejelentés után már itt is az első trailer hozzá, és ha minden a tervek szerint megy, akkor 2017 szeptemberében meg is jelenik a játék.

Destiny 2 – “Rally the Troops” Worldwide Reveal Trailer

The fight to take back our home begins September 8th, 2017. Pre-order Destiny 2 to get early Beta access: https://www.destinythegame.com/buy From the makers of the acclaimed hit game Destiny, comes the much-anticipated sequel. An action shooter that takes you on an epic journey across the solar system.

A Destiny 2 az előző részben megkezdett történet egyenes folytatása lesz, de ebből már a PC-sek sem maradnak ki: az új epizód nem csak konzolokon, hanem asztali gépeken is játszható lesz majd.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló