Gamer

Megnéztük a csajokat, lassan a kockák lesznek a legmenőbb szupersztárok

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.31 | 12:06

Az Agymenők óta menők a geekek, de a gamerek lassan a Forma-1 meg a foci sztárjainak életével versenyeznek. Mutatjuk.

Régóta mondjuk, hogy lassan az esportok versenyzői is felnőnek pénzdíjban és persze menőségben a hagyományos csapatsport-motorsport ászok mellé. Nézzük ennek a folyamatnak a következő állomását, amiben a gamerek és esportok hazai oldala, a  gamer.hu segített nekünk.

Először is nézzük meg a leugtóbbi krakkói verseny díjkiosztóját, hogy átérezzük a hangulatot. A díjkiosztó show része átmenet az amerikai foci, és a profi box látványvilága között, csak a kivetítők számát szorozd meg ötvennel, hiába itt a monitor és a villódzó fények a legfontosabb eszköz. A Lengyelországban, Krakkóban tartott versenyt a Gambit csapata nyerte, és 15.000 őrjöngő rajongó előtt vették át a díjat, persze a képernyők előtt még jóval több rajongó szurkolt nekik. Az ötfős csapat félmillió dollárt vihetett haza tisztán, és akkor a szponzori pénzeket persze még nem számoltuk.

És a csajok. A gamerek és esportolók már régen nem az elsötétített gyerekszobában üldögélő arcok. Lássuk pár versenyző csaját, a teljes válogatás a gamer.hu oldalán.

Sonya

Bár a versenyző, rain éppen hullámvölgyben van, Sonya kitart mellette.

☀️☀️☀️

?Sonya? (@sonyatheevil) által megosztott bejegyzés,

Chloe

A nagy történelmi megegyezés, a brit lány és a francia versenyző kioshima kapcsolata, ez aztán eléggé forró kapcsolat.

Thanks so much @noblechairs for this awesome chair! So sleek I love it! ?? ? #gamer #girlgamer #model #photo #noblechairs

CHLOELOCK ? (@bntmchloelock) által megosztott bejegyzés,

Niki

Az első helyre persze egy magyar lány került, SmithZz barátnője, aki a kupával is pózolhatott a végén. Ha még nem győztünk meg, az összes csaj a Gamer.hu oldalán.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló