Gamer

PUBG-rekord: Ennyien még soha nem játszottak egyszerre egyetlen játékkal a Steamen

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.19 | 07:44

Ha esetleg valaki nem tudná, melyik most a legmenőbb játék a Földön, annak segítünk: a PlayerUnknown’s Battlegrounds, röviden a PUBG.

Ez már azért is érdekes, mert hivatalosan egy félkész játékról van szó, aminek viszont körülbelül 10000 forintért lehet hozzájutni az Early Access verziójához a legnagyobb online játékpiacon, a Steamen. A PUBG játékosainak száma pár hete lépte át az egymilliót, és nem is lazsálnak, a játék éppen most nyomta le a Dota2-t, összesen ügyenis több mint 1,3 millióan játszottak vele egyszerre a a rendszerben, erre pedig korábban még nem volt példa:

A PlayerUnknown’s Battlegrounds egy battle royale stílusú játék, ami lényegében Brendan Greene fejlesztő ARMA 2-höz készített modjaiból alakult ki. A játékot jelenleg a Bluehole fejleszti Greene irányításával, de már félkészen is lehet játszani vele, és amint a cím is mutatja, teszik is ezt jó sokan. A játék maga viszonylag egyszerű: egy jó nagy területű szigetre ugorhatunk ki egy repülőgépből, és ott mindenféle ládákból és helyszínekről kell felszerelést szereznünk magunknak: fegyvert, álcaruhát, védőfelszerelést. Egy idő után a játéktér elkezd csökkenni, ilyenkor még egy bizonyos időnk van rá, hogy a határokon belül kerüljünk. A végén persze mindenki egy konkrét területre zsúfolódik össze, ahol azzal kell helytállnia a csatában, amit addig összeszedett:

Exclusive! PlayerUnknown’s Battlegrounds official trailer

Watch the official trailer for battle royale shooter PlayerUnknown’s Battlegrounds. It’ll arrive in Early Access on March 23. More info here: http://www.pcgamer.com/playerunknowns-battlegrounds-will-hit-early-access-on-march-23-and-heres-the-official-trailer/


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.