Gamer

Micsoda? Az új Assassin’s Creed működik a böngészőből is

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.02 | 13:23
  • trendindex: 2

Nyakunkon az Assassin's Creed: Odyssey megjelenése, és a Google ezzel a játékkal teszteli majd a játék streamelő szolgáltatását.

Ezt ugyanúgy kell elképzelni, mint a GeForce Now nevű szolgáltatást, amelyről itt írtunk korábban. A lényeg, hogy a felhasználok interneten keresztül játszhatnak a legújabb játékokkal, így nem kell nagyon drága gamer PC-t építeniük. Egyszerűen csak befizetnek egy havi összeget, amiért cserébe akadás nélkül játszhatnak, egy fizikailag távoli gépen, ami elviszi a legújabb címeket. Legalábbis elvileg, ugyanis ezek a szolgáltatások még eléggé gyerekcipőben vannak, javarészt még csak tesztelik őket.

A Google is lát némi fantáziát a játékközvetítésben, most indítják a tesztet is, amelyen belül néhány szerencsés játékos Észak-Amerikából kipróbálhatja az új AC-t, ráadásul teljesen ingyen. A tesztelőknek minimum 25 Mb-os internet kell, hogy a játék elmenjen Full HD-ban, 60 képkocka/másodperccel, ugyanis egy nagyon új, gyönyörű grafikás játékról van szó. Mindenki más számára október 5-én lesz elérhető, sajnos nem ilyen kedvező feltételek mellett.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló