Gamer

Micsoda? Az új Assassin’s Creed működik a böngészőből is

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.02 | 13:23
  • trendindex: 2

Nyakunkon az Assassin's Creed: Odyssey megjelenése, és a Google ezzel a játékkal teszteli majd a játék streamelő szolgáltatását.

Ezt ugyanúgy kell elképzelni, mint a GeForce Now nevű szolgáltatást, amelyről itt írtunk korábban. A lényeg, hogy a felhasználok interneten keresztül játszhatnak a legújabb játékokkal, így nem kell nagyon drága gamer PC-t építeniük. Egyszerűen csak befizetnek egy havi összeget, amiért cserébe akadás nélkül játszhatnak, egy fizikailag távoli gépen, ami elviszi a legújabb címeket. Legalábbis elvileg, ugyanis ezek a szolgáltatások még eléggé gyerekcipőben vannak, javarészt még csak tesztelik őket.

A Google is lát némi fantáziát a játékközvetítésben, most indítják a tesztet is, amelyen belül néhány szerencsés játékos Észak-Amerikából kipróbálhatja az új AC-t, ráadásul teljesen ingyen. A tesztelőknek minimum 25 Mb-os internet kell, hogy a játék elmenjen Full HD-ban, 60 képkocka/másodperccel, ugyanis egy nagyon új, gyönyörű grafikás játékról van szó. Mindenki más számára október 5-én lesz elérhető, sajnos nem ilyen kedvező feltételek mellett.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló