Gamer

Tíz éves a League of Legends, amit rendesen megünnepelnek a fejlesztők

A Riot Games jóformán egy játékot futtat tíz éve, most döntöttek úgy, hogy ideje új címekkel előjönni.

(kép: League of Legends)

Négy dologgal bővül a Riot Games kínálata. Az egyik a League of Legends: Wild Rift, ami a LoL lövöldözős változata. Ugyanúgy öt ember játszik majd öt ember ellen, egy meccs pedig 15-18 percig fog tartani.

A Teamfight Tactics jövőre, 2020 első negyedévében érkezik meg a telefonjainkra. Addig is az Android-felhasználók jelentkezhetnek tesztelni a Google Áruházban.

Érkezik egy kártyajáték is Legends of Runeterra néven, olyasmi lesz, mint a Hearthstone vagy a Gwent, ami hamarosan kijön telefonra. A Riot Games kártyajátéka a LoL karaktereiből táplálkozik majd, számítógépre és telefonra érkezik, ingyenesen.

Dolgoznak egy animált sorozaton is, ami két LoL-karakter történetét dolgozza majd fel. Ez jövőre indul, sajnos még nem tudni, melyik két karakterről lesz szó, mindenesetre jó lesz kicsit többet megtudni a játék világáról.

Két titokzatos játékuk is van, amelyek nagyon korai fejlesztési fázisban vannak: a Project L és a Project F. Ez utóbbiról annyit lehet tudni, hogy a barátainkkal játszhatjuk majd.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló