Gamer

Halálos távolsági fegyverré válik a PUBG serpenyője

Érkezik az ötödik szezon, egy halom újdonsággal. Megjelent egy trailer, illetve a PUBG Corp. elárult néhány részletet is.

A frissítés után el lehet hajítani a közelharci fegyvereket, tehát a feszítővasat, a bozótvágót, a sarlót és a serpenyőt is. A nyilatkozat alapján természetesen a serpenyő a leghalálosabb, tehát továbbra is az marad a leghasznosabb közelharci fegyver. Itt nem ér véget a dobható cuccok sora, a csapattársaknak is juttathatunk elsősegélyt vagy lőszert közvetlenül. Tehát ha valaki fogyóban van valamiből, annak dobhatunk felszerelést.

Ezúttal Miramart újítják fel, bekerül egy versenypálya, több lesz a nagy hatótávú fegyver és a távcső, na meg bekerül a Gold Mirado autó. Csak ezen a pályán találkozhatunk a Win94 fegyverrel, amit valószínűleg mindenki lecserélt, amint alkalma  nyílt rá. Nem lehetett rá célkeresztet tenni, most viszont kerül rá egy 2,7x-es távcső.

Ezeken kívül érkezik a szögesdrót, amivel az autósoknak lehet csapdát állítani, tehát valamennyivel izgalmasabb lesz beülni a hídra Erangelen. Bekerül egy kereskedőautó, ami a Fortnite-ból lehet ismerős, ez élettöltő cuccokat ad majd.

Az ötödik szezon október 23-én jön számítógépre, 29-én pedig konzolra. Természetesen lesz Battle Pass is, amivel skineket lehet szerezni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.