Gamer

725 millió dollár három nap alatt?! Durván megy az egyik legújabb játék

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.08 | 13:17

A Red Dead Redemption 2 egy nyílt világú western játék, amely nemrég jelent meg, és elképesztő számokat produkál. Nyolc nap alatt többet hozott, mint az elődje nyolc év alatt.

Eddig 17 milliót adtak el a játékból, ami elég sok, tekintve, hogy egy single-player játékról van szó. Ugyebár ezeknél nem jár akkora hátránnyal, ha letölti az ember, míg egy többjátékos címet gyakorlatilag nem lehet játszani, csak ha fizetünk érte.

Elájultunk a játék teljesítményétől, az igazat megvallva, a legtöbb játékból sosem kel el ennyi… úgy a játék egész élete során.

nyilatkozta a cég igazgatója. Persze nem alaptalan a siker, összesen kétezer fejlesztő dolgozott a projekten hét éven keresztül. A sikerhez valószínűleg az is hozzájárult, hogy a streamerek is felkapták a Read Dead Redemption 2-őt, ez pedig általában jó hatással van a játék népszerűségére.

Na meg ez a játék nem kizárólag single-player, novemberben kezdődik a Red Dead Online tesztelési fázisa, amelyben azok vehetnek részt, akik megvették az alapjátékot. Ez hasonló lesz a Rockstar Games másik hatalmas címének, a GTA V többjátékos módjához. Csak itt nem a jelenkorban lehet majd gengszterkedni, hanem a vadnyugaton kalandozni, akár a gép ellen a barátainkkal, de persze más játékosokra is lehet majd lövöldözni.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló