Gamer

725 millió dollár három nap alatt?! Durván megy az egyik legújabb játék

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.08 | 13:17

A Red Dead Redemption 2 egy nyílt világú western játék, amely nemrég jelent meg, és elképesztő számokat produkál. Nyolc nap alatt többet hozott, mint az elődje nyolc év alatt.

Eddig 17 milliót adtak el a játékból, ami elég sok, tekintve, hogy egy single-player játékról van szó. Ugyebár ezeknél nem jár akkora hátránnyal, ha letölti az ember, míg egy többjátékos címet gyakorlatilag nem lehet játszani, csak ha fizetünk érte.

Elájultunk a játék teljesítményétől, az igazat megvallva, a legtöbb játékból sosem kel el ennyi… úgy a játék egész élete során.

nyilatkozta a cég igazgatója. Persze nem alaptalan a siker, összesen kétezer fejlesztő dolgozott a projekten hét éven keresztül. A sikerhez valószínűleg az is hozzájárult, hogy a streamerek is felkapták a Read Dead Redemption 2-őt, ez pedig általában jó hatással van a játék népszerűségére.

Na meg ez a játék nem kizárólag single-player, novemberben kezdődik a Red Dead Online tesztelési fázisa, amelyben azok vehetnek részt, akik megvették az alapjátékot. Ez hasonló lesz a Rockstar Games másik hatalmas címének, a GTA V többjátékos módjához. Csak itt nem a jelenkorban lehet majd gengszterkedni, hanem a vadnyugaton kalandozni, akár a gép ellen a barátainkkal, de persze más játékosokra is lehet majd lövöldözni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló