Gamer

A legújabb Star Wars játékban nem lehet pénzért előnyhöz jutni

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.17 | 17:22

Az EA pár órával a játék megjelenése előtt lelőtte az összes mikrotranzakciót, így igazi pénzért nem lehet előnyhöz jutni a többjátékos módban. Egy bejegyzésben írták le ennek az okát.

Manapság megszokott, hogy a játékfejlesztők úgy akarnak többet keresni, hogy a játékban igazi pénzért előnyhöz juthat a játékos. Erre már létezik kifejezés is, mégpedig a “pay to win”, azaz fizess, ha nyerni akarsz. A közösség már korábban is felemelte a hangját a túlárazott karakterek ügyében, ez most se történt másképp. És végül győztek: sikerült elérniük, hogy kikerüljenek a mikrotranzakciók, így a gazdagabb játékosok nem indulnak előnnyel.

Halljuk a hangotokat, és értjük hogy problémás a mostani rendszer. Nem akarjuk, hogy ez tönkretegyen egy remek játékot, úgyhogy kikapcsoljuk az egészet, amíg ki nem találunk valami jobbat.

Tehát a mikrotranzakciók nem kerülnek ki örökre, viszont azt sejteni lehet, hogy a jövőben nem kínálnak majd előnyt, vagy ha mégis , akkor nem túl nagyot. És ha majd kínálnak is, annak lesz helye, mert akik később veszik meg a játékot, fel tudnak zárkózni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.