Infotech

A Facebook egyszerre nyomná le a Youtube-ot és a Netflixet

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.11 | 14:52

Felpimpelt videós aloldalt készített a közösségi óriás, ahová eredeti sorozatokat és live közvetítéseket ígérnek. Retteghet a Snapchat és a Twitch is.

Jó ideje lehet már tudni, hogy a Facebook akar lenni az internet első számú videós platformja. Is. Videókat mondjuk már jó régóta fel lehet tölteni a közösségi oldalra, aztán jött a Live, meg a Snapchatet másoló már másodperces videókból álló story-k, amiket már a Messengerben kaptak helyet, most viszont végre azt is látjuk, hogy áll ez össze egy nagy egésszé, ami tényleg nagy durranás lehet.

A Facebook most bemutatta a Watch névre hallgató új fejlesztésüket, ami egy külön videós aloldal lesz a közösségi oldalon belül, ahol a videós tartalmak összegyűlnek. Az ígéretek szerint ezekből pedig rengeteg lesz: sorozatok, mint a TV-kben és a Netflixen; élő közvetítések sportról, hír jellegű eseményekről mint a Youtube-on és a Twitch-en; vlog jellegű videók, amihez megint a YouTube-ról és a Twitch-ről szipkáznák el az embereket, akiknek még a konkurenciánál elérhető javadalmazásnál is többet ígérnek.

Az egész Watch lényegében az USA-ban tavaly év óta használható videós fülnek a felpimpelt változata, ami mögött ott van a Facebook hatalmas közössége. Ha tényleg sikerült mindezt sorozatokkal telepakolni, és megkedveltetni a webvideósokkal, az nagyon-nagyon fog fájni a konkurenciának!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.