Mobiltech

Végleges, S20 lesz az új Samsung csúcsmobil, így fog kinézni!

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.01.13 | 11:48

Messze még a februári bemutató, de már a név és a végleges kinézet is kiszivárgott.

Nem lesz Galaxy S11, a gyártó egyből ugrik egy nagyot, és S20 lesz az idei csúcskészülék neve. Nem tudjuk, lehet hogy innentől kezdve az évszám lesz az aktuális név? Azonban a modellek kinézete már biztos, az XDA Developers már megmutatta az első kiszivárgott képeket a Galaxy S20 Plus-ról.

XDA Developers

Az első képen már látható, hogy bizonyos modellek megkapják az 5G támogatást, és a legújabb oprendszert, az előlapi kamera a Note 10-hez képest ugyanott, középen fog elhelyezkedni. Végre a kijelzőbe nyúló kamera és érzékelőszigetek eltűnni látszódnak. A szélein lekerekített kijelző fixen marad, ahogy a nyolcadik S után megszokhattuk.  Azonban a legérdekesebb a hátlap, és most itt nem a “Ne szivárogtasd ki” matricára gondolunk, hanem a kamerákra, a trendekhez hasonlóan van belőle bőven, egész pontosan négy. Került rá nagylátószögű, ultra-széles, portré, és makró lencse is.

A modellek a februári Unpacked elnevezésű rendezvényen fognak debütálni a nagyközönség számára, az új valószínűleg Galaxy Bloom nevű kinyithatós, hajlított kijelzős modellel együtt.

Kép:Pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló