Mobiltech

Itt az egymilliós Huawei Mate Xs

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.02.25 | 11:48

Eldobod tőle az agyad! Ha nem győzött meg a tudása, majd meggyőz az ára.

Hamarosan Magyarországon is kapható lesz a Huawei Mate Xs. Potom egymillió forintba kerül majd.

Hétfőn online bejelentéssel pótolta csak a Huawei a barcelonai mobilkongresszust, a színpad megvolt, és a bemutató is. Csak éppen online.

Huawei Mate Xs
A bemutató fő attrakciója természetesen az 5G volt, valamint a feltuningolt Mate Xs kihajtható telefon, amely már Kínán kívül is kapható lesz. A Mate X az első összehajtható és az egyik első 5G telefon volt, ezt gondolták most tovább. A kijelzője kinyitva 8 hüvelykes és 2480×2200 pixeles, de becsukott állapotban is 6,6 hüvelykes, zsanérja cirkónium-ötvözet, ami 30 százalékkal erősebb a titánötvözetnél.

Huawei Mate Xs
Megkapta a Kirin 990-es processzort, amit egybeépítették a modemmel, hogy kisebb helyet foglaljon. A Huawei Mate Xs 8 GB RAM-mal és 512 GB-os tárhellyel lesz kapható. A hátlapon három kamerája van a megszokott módon a Leica adta a technológiát hozzá, ezek közül fő kamera 40 megapixeles, a telefotós 8 megapixeles, emellett pedig van még egy 16 megapixeles szélesebb látószögű lencse is. Persze a remek éjjellátó mód is maradt, hibrid optikai-digitális zoomolásnál 45-szörös nagyítás is lehetséges. Google alkalmazások nincsenek, helyette a Huawei App Gallery maradt, úgy mint a mostani csúcs Mate készüléknél is. Ezzel ugyan együtt lehet élni, de nem feltétlenül kényelmes.


Nem győzött meg a Huawei Mate Xs tudása és kinézete? Akkor meg fog győzni az ára, Magyarországon kb. 1 millió forint lesz. Elképesztő. Annak ellenére, hogy rettenetesen drága, valószínűleg siker lesz.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló