Mobiltech

Bejelentették az új Nokia 3310-es retrómobilt

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.26 | 18:31

Újrakezdődnek a kétezres évek, megint van Nokia téglatelefon, ami majdnem egy hónapig bírja feltöltés nélkül. Még kígyós játék is van rajta.

Az eredeti 3310-esből, a kétezres évek gigaslágeréből, 126 millió darabot adott el a Nokia. A legendás modell új verziójával ezt a rekordot nem feltétlenül fogják megdönteni, de mindent megpróbálnak.

(Forrás: Nokia)
(Forrás: Nokia)

Az új, modernebb vonalvezetésű 3310-esben olyan slágerek találhatók meg, mint a kígyós játék felújított verziója. Nem mindenben idézi a régi mobilt az új változat: színes kijelzője van, többé-kevésbé okos szoftvere van (nagyon ne izguljon azért senki, Series 30, nem egy Android), és még egy két megapixeles kamera is jutott a készülékbe.

(Forrás: Nokia)
(Forrás: Nokia)

És ami mindezeknél fontosabb, lekerekítettebb a formaterv és vadabbak a színek. Jujsárgában még egy Nokia is lehet menő. A telefon böngészője az Opera Mini, ami épp csak alapszintű böngészésre jó.

A legmenőbb retró funkciója nem ez a telefonnak, hanem az akkumulátoros üzemidő, ami 25 nap. Folyamatos beszélgetésből 22 órányira telik egy töltéssel. És mindezért 49 eurók – jó esetben 15 ezer forintot – kell majd fizetni.

(Forrás: Nokia)
(Forrás: Nokia)

A Nokia bemutatott három valódi androidos készüléket is, de kit érdekel, ha citromsárga retrómobiljuk is van.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Shakira megrázó bejelentést tett
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 30.