Mobiltech

Minden érdekesség kiszivárgott a Huawei következő csúcskészülékéről

Mutatjuk, milyen lesz a Huawei P30.

Véletlenül – vagy direkt? – kirakták az oldalukra az új telefoncsalád legfontosabb specifikációit, szerencsére egy páran időben kapcsoltak, és lementettek minden infót, ugyanis azóta már leszedték az oldalról.

Két telefon jön, a Huawei P30 és P30 Pro. Ez utóbbi négy kamerát kap, egyet előre és hármat hátra, és tényleg megcsinálták a periszkópos kamerát, amit ígértek. Ezzel a technológiával úgy lehet majd zoomolni, mint ahogy egy igazi fényképezőgépet tud. A P30 Pro így képes lesz tízszeresre nagyítani a képet, ehhez a periszkópos rendszert és a digitális nagyítást is latba veti.

A másik nagy újítás, hogy lehetőség lesz megosztani a képernyőt videózás közben. Az egyik felén nagyban látjuk a képet, a másikban pedig ráközelíthetünk a témára, ami hogyha mozog, könnyeben követjük a kamerával, a nagy képen ugyanis látszik majd hogy hol van, ha a nagyítotton elvesztettük.

A specifikációkról még nincs hír, bár nem valószínű, hogy ezen a téren bármilyen hiány lesz, elvégre csúcskészülékekről van szó, minden bizonnyal rendesen hardvert pakolnak a motorháztető alá, sok memóriával és tárhellyel, korszerű kijelzővel.

Képek: Huawei

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló