Mobiltech

Mostantól ismerőseidet is kihívhatod a Facebook Messenger játékaiban

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.04 | 16:43

Sokan azt se tudják, hogy a Messengerben egyáltalán léteznek beépített játékok, pedig van itt Szókirakó, PAC-MAN, Candy Crush, Galaga és Space Invaders is. Szóval elérkezett az idő felvenni a fonalat!

 

Instant Games néven egy ideje már pörögnek játékok a Facebook Messengerben, de ha még nem találkoztatok vele, az nem a ti hibátok. A projekt november óta fut de a tesztüzemmódot 30 országra korlátozták, itthon csak a mostani kiterjesztett frissítés után vethetjük bele magunkat a mókába. A legutóbbi állás szerint közel 50 játékkal múlathatjuk majd az unalmas perceket anélkül, hogy új alkalmazást kellene letöltenünk.

A Messengeren belül elérhető minialkalmazások között olyan klasszikusokat is találunk majd, mint a PAC-MAN, a Space Invaders vagy éppen a Galaga, de olyan mostani kedvencekre is rárepülhetünk mint a Candy Crush vagy az érthetetlen módon mindenki függőségbe taszító szókirakó.

Sőt, ha az egyéni szórakozásnál és a globális ranglisták ostromlásánál többre vágyunk, barátainkat is kihívhatjuk egy kis játékra. Tudásunkat egyelőre egy jóféle billiárd vagy Scrable party-ban villogtathatjuk a haveroknak, győzelem esetén viszont biztos, hogy visszavágót követelnek majd, úgyhogy csak óvatosan, két megálló között veszélyes belekezdeni!

Nyitókép: Pixabay.com/kropekk_pl


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.