Mobiltech

Összecsukható telefon 2017-ben? A Samsung nem adja fel, jön a legújabb flipes telefon!

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.13 | 14:33

A mobiltelefon vonalon még mindig van keletje a retrónak. De összecsukható telefonra talán leginkább a brazil szappanoperáknak van szüksége a drámai hatás miatt.

Talán a Nokia ihlette meg a Samsungot a retró teló felélesztésére, bár azért ez szemben az új 3310-sel, okostelefon lesz, és nem is csúnya. A dél-koreai mérnökök legújabb modelljére már nem kell sokat várni, és a széria előző, szinte teljesen hasonló tagjával ellentétben, ezt nem csak Kínában dobják majd piacra.

samsung-w2017-phone-black

Azért ne örüljünk nagyon, a retrotelefon Ázsián kívül máshol nem igen lesz kapható – írja a The Investor.

A szintén SM-W2017 névre hallgató mobilkészülék hasonló lesz azonos nevű elődjéhez, de hogy pontosan mik lesznek a különbségek, az egyelőre nem tiszta. Ami biztos, hogy olyan extrákkal jön ki ez is, mint az ujjlenyomat-olvasó és a vezeték nélküli töltés, és marad a Snapdragon 430 processzor is.

via GIPHY

A legérdekesebb talán az lesz az új készülékben, hogy a dupla 4,2 colos AMOLED- kijelezőnek hála, olyan érzése lehet a használójának, mintha egyszerre két okostelefon is lenne a kezében.

Kell ennél több? Mert van! A telefonnak 12 megapixeles hátlapi kamrája és 5 megapixeles szelfi kamerája van, 64 GB háttértárral. Emellett a készülék víz-és porálló is. Na, ez utóbbi az, amivel a telefon korábbi verziója nem rendelkezett.

via GIPHY

Egyébként a Samsung folyamatosan jön ki flipes telefonokkal (nyilván korlátozott extrákkal), de csak bizonyos piacokon, így Ázsián kívül nem sok esélyünk van arra, hogy találkozunk majd ilyen készülékekkel.

A brazil szappanoperákban azonban annál többet láthatunk az összecsukható retrotelefonokból. Ugyanis, ha egy szereplő dühös, nincs is annál drámaibb a néző számára, mint amikor Rozalinda őrjöngve lecsukja a telefonját.

Jobb is mint ez:

via GIPHY

 

Forrás: Mashable, The Investor

Fotó: Samsung


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.