Mobiltech

Most már teljes a napunk: régóta várt újítások érkeztek az Instagramhoz

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.26 | 10:43

Az Instagram chat sok mindenre jó, csak éppen a lényeg hiányzott eddig. Szuperül meg lehetett beszélni, melyik közös ismerős révén ismeritek egymást, ki az új kiszemelt randipartner, vagy éppen kit követtetek be legutóbb, csak éppen a profil linket vagy a képet nem lehetett elküldeni. Egészen mostanáig.

Az Insta ugyanis leszámolt ezzel a kőkorszaki makacssággal, és végre elérhetővé tette a chaten belüli link küldés lehetőségét. Sőt, ha ez nem lenne elég, a képek átküldése is sokkal egyszerűbb lett mától. A jobb alsó sarokba megjelenő “landscape” ikonnal ugyanis egyből elküldhetjük galériánk féltve őrzött kincseit, nem kell a kivágással bénázni, mint eddig.

A post shared by Instagram (@instagram) on

Harmadik friss elemként az Insta sztorik között is szabadabban bóklászhatunk, ha ugyanis beírjuk álmaink városát a keresőbe, az app kilistázza nekünk az összes friss, ott készült fotót. Így ha nem is jutunk el nyáron Ibizára bulizni vagy a Maldív szigetekre pihenni, lélekben és mások képeinek hála, nagykanállal élhetjük át az ottani hangulatot.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló