Mobiltech

Végre megérkezett a Galaxy Z Fold3 5G és a Galaxy Z Flip3 5G

  • Szerző:nuus
  • 2021.08.12 | 12:00

Mindkét modell a Samsungtól megszokott lenyűgöző újdonságokkal és kiemelkedő mérnöki megoldásokkal megalkotott prémium készülék.

A Samsung új fejezetet nyit az összehajtható termékkategóriában két új csúcskészülékével, a Galaxy Z Fold3 5G és a Galaxy Z Flip3 5G okostelefonokkal. Az új, összehajtható kialakítású sorozat harmadik generációja a felhasználók számára legfontosabb területeken hoz további fejlesztéseket. Az eszközök időtállóbbak és minden eddiginél jobban optimalizáltak a kihajtható használatra. A Z Flip3 és a Z Fold3 ikonikus formatervezése és magával ragadó megoldásai különleges felhasználói élményt jelentenek.

Azok számára, akiknek a szórakozás és a hatékonyság is egyformán fontos egy készülékben, a Galaxy Z Fold3 5G egyedi megoldásai és kiemelkedő teljesítménye kiváló megoldást jelenthet. A hatalmas, 7,6 colos Infinity Flex, kihajtható határtalan kijelző és az összehajtható készülékben első alkalommal elérhető S Pen támogatás biztosítja a hatékony mindennapokhoz szükséges sokoldalúságot. Azoknak, akik a funkcionalitás mellett is szeretnének stílusosak maradni, a Galaxy Z Flip3 5G lehet a megfelelő választás, amely letisztult és kompakt kialakítása mellett továbbfejlesztett kamerafunkciókkal és az egyszerű használatot segítő, megnövelt Fedlapi kijelzővel érkezik.

Időtálló mérnöki csúcsteljesítmény

A Samsung felhasználói olyan készülékekhez szokhattak hozzá, amelyek tartósan képesek kiemelkedő teljesítményt nyújtani. A Galaxy Z sorozat új generációját éppen ezért kitűnő minőségben alkották meg. Az összehajtható eszközök között elsőként a Z Fold3 5G és a Z Flip3 5G is IPX8 vízállósággal érkezik, így a felhasználóknak nem szükséges többé az eső miatt aggódniuk. Mindkét telefon a Samsung új Armor alumíniumával készült, amely a vállalat Galaxy készülékeinél alkalmazott eddigi legerősebb fém. A karcolódásból és az esésekből fakadó károktól a legkeményebb Corning® Gorilla® Glass Victus™ üveg védi a Z széria új tagjait. Ezen felül mindkét készüléken megtalálható egy új, nyújtható PET anyagból készült védőréteg, a főképernyő újratervezett rétegezésének köszönhetően pedig az 80 százalékkal ellenállóbb a korábbi modelleknél.

Galaxy Z Fold3 5G: Hatékonyság és szórakoztatás

A Z Fold3 5G 7,6 colos Infinity Flex, kihajtható határtalan kijelzőjén a felhasználók a Samsung legújabb megoldásának, a kijelző alatti kamera technológiának köszönhetően zavartalanul élvezhetik a kedvenc tartalmaikat teljes képernyős módban is. A kamera fölé helyezett pixelekkel a Z Fold3 5G képes a teljes előlapon megjeleníteni az alkalmazások képét. Az új Eco² kijelzőtechnológiával a készülék 29 százalékkal nagyobb fényerőre képes, miközben kevesebb energiát fogyaszt.

A Galaxy Z sorozatban elsőként a Note készülékek egyik legnépszerűbb megoldása, az S Pen támogatás is elérhető a Z Fold3 5G készülékben. A felhasználók az összehajtható készülékre optimalizált S Pen funkciókkal növelhetik a hatékonyságukat a mobil irodai környezetben.

Galaxy Z Flip3 5G: A stílus és a tökéletes egyensúlya

A Z Flip3 5G különleges színválasztékkal, elegáns kialakítással és prémium funkciókkal támogatja az önkifejezést. A Krém, Zöld, Levendula és Fantomfekete színekben pompázó készülék olyan új, elegáns kiegészítőkkel érkezik, mint a gyűrűs és szíjas tokok amelyekkel még könnyebben használható a készülék és az önkifejezésre is újabb lehetőségeket adnak. Azok, akik stílusukhoz egyedi árnyalatokat keresnek, a Samsung.com oldalon további exkluzív színeket találhatnak, mint például a Szürke, a Világos rózsaszín vagy a Fehér.

Az újratervezett Fedlapi kijelző négyszer nagyobb, így megkönnyíti az értesítések és üzenetek megtekintését összehajtott állapotban. A felhasználók könnyedén nyomon követhetik a naptárjuk alakulását, ellenőrizhetik az időjárást és figyelemmel kísérhetik napi lépésszámukat az új Fedlapi kijelző widgetekkel, a kijelző háttérképét pedig úgy választhatják meg, hogy az illeszkedjen az új Galaxy Watch4 vagy a Galaxy Watch4 Classic órájukhoz.

Az új, Hajlított mód panellel az alkalmazások nem csak látványosabbak, a használatuk is egyszerűbb. Amikor a készüléket csak részben csukják össze, a Hajlított mód panel új lehetőségeket kínál a Z Flip3 5G használatára. Videók esetében például a kép a kijelző felső felére, a vezérlőeszközök, mint például a fényerő- vagy a hangerőszabályozó pedig az aljára kerül.

Optimalizált kihajtható élmény, új lehetőségek

A Galaxy Z sorozattal a felhasználók több olyan alkalmazáshoz is hozzáférhetnek, amelyek teljes mértékben megmutatják a kihajtható kialakítás előnyeit. A Samsung partnerei az olyan vezető vállalatok, mint például a Google és a Microsoft, így a leggyakrabban használt appok is az egyedi igényekhez igazított formában érhetők el a készülékeken. A Microsoft Teams alkalmazáson lehetővé teszi a hatékony együttműködést: az optimalizált videóhívások során, Hajlított módban a felhasználók kihasználhatják az Office és a Teams által nyújtott lehetőségeket is. A Microsoft Outlook alkalmazás a Samsung kihajtható készülékeire optimalizált kettős elrendezése lehetővé teszi, hogy a felhasználók kinagyítva olvassák e-mailjeiket, miközben a további üzentek egy másik oszlopban jelennek meg, akárcsak a számítógépük képernyőjén.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló