Mobiltech

Már rendelhető a Samsung Galaxy Note 8, és elképesztő ára van

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.24 | 17:52

De adnak is érte mindent, amit egy okostelefontól elvársz.

A telód nem csak egy használati tárgy, hanem jelzi, hogy ki vagy. A tökéletes telefonokat pedig az utóbbi években iPhone-nak vagy Samsungnak hívják. Most itt az új üdvöske, a csúfos halált halt robbanó Note 7 után, az új csúcs, a Galaxy Note 8.

Augusztus 24-től lehet előrendelni a Samsung legújabb csúcsmodelljét, ami az előzetes infók alapján tényleg egy minden igényt kielégítő okostelefon, de az ára is elképesztő. A Galaxy Note 8, a Samsung új csúcskategóriás telefonját ezer euróért, vagyis nagyjából háromszázezer forintért lehet megvásárolni, azaz még az iPhone jelenleg futó modelljeinél is sokkal drágább. Nézzük meg, mit is tud ez a telefon ennyi pénzért.

Samsung Mobile (@samsungmobile) által megosztott bejegyzés,

No more bomb

Először is a megnyugtató tények: Samsung legújabb csúcskategóriás okostelefonja a cég szerint szigorúbb minőségbiztosításon esett át, ezért szinte biztos, hogy ez a modell már nem fog túlmelegedés miatt felgyulladni, mint a tavalyi Note 7. A legfontosabb újdonságok között van, hogy nagyobb lett a kijelző, két kamera is helyet kapott a hátlapon, nagyobb lett a memória (6 GB), és persze lehet tollal firkálni a kijelzőre az S-Pen segítségével.

Na jó, de miért kerül ennyibe?

Jelenleg ez a modell a Samsung legdrágább telefonja, ami még az iPhone árát is kenterbe veri (egy iPhone 700 dollárnál kezdődik, a Galaxy Note 8 ára pedig 960 dollár és 1100 dollár között mozog, ami kábé egy Macbook Air ára, nem egy telefoné). De. Ezért cserébe nagyobb (6,3 colos) kijelzőn lehet élvezni a Quad HD felbontást, a duplakamera optikai képstabilizátorral van ellátva, a készülék természetesen víz- és porálló, akárcsak a telefonhoz járó toll, az S-Pen is, amely ezúttal önálló menüt, és több funkciót is kapott. Szóval ha szeretnénk, zuhanyzás közben is írhatunk a kijelzőre, mint ahogy ebben a tesztvideóban is látszik.

Az arcfelismerés és a hátlapra száműzött ujjlenyomat-olvasó mellett egyszerre több appot is lehet futtatni a kijelzőn az Edge panel segítségével, és a Dex-dokkoló igénybe vételével akár asztali számítógépnek is használhatjuk a telefont.

A dél-koreai óriáscég legújabb modellje tényleg nagy tudású, csúcskategóriás telefon, de azért az nem biztos, hogy érdemes ennyit rákölteni. Mindenesetre ha valaki rendelkezik a tavalyi Note 7 modellel, a Samsung a vásárlásnál beszámítja azt a telefont, és így már csak 505 dollárért (nagyjából 150 ezer forintért) lehetünk egy Galaxy Note 8 boldog tulajdonosai.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.