Mobiltech

Mégis lesz Touch ID az iPhone 8 hátlapján?

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.25 | 07:22

Az Apple rajongók megint vakarhatják a fejüket, kiszivárgott ugyanis egy egészen érdekes videó, ami feltehetőleg az iPhone 8 egyik tesztüzemében készült.

(kép: Pixabay)

Ezen a 10 másodperces felvételen az Apple várva várt modelljén a sokat vitatott Touch ID látható, ráadásul az ujjlenyomat-olvasó a telefon hátlapján kapott helyet. Mindez azért is érdekes, mert korábban már sokszor szóba került a Touch ID az Apple készülő modellje kapcsán, és az eddigi kiszivárgott képek azt bizonyították, hogy nem lesz ujjlenyomat-olvasó az iPhone 8 készülékén. Ehhez képest most itt ez a videó, amit persze nem szabad készpénznek venni (kész telefonnak meg pláne nem), de ha megnézzük, egyértelműen egy iPhone 8 szerepel tesztelés közben. És az is egyértelmű, hogy a gyártósori tesztelő munkás a telefon hátlapjára teszi az ujját, majd a kijelzőn felvillan egy PASS felirat.

Alleged iPhone 8 with rear-mounted Touch ID sensor spotted during quality control stage

Alleged iPhone 8 with rear-mounted Touch ID sensor spotted during quality control stage: http://www.slashleaks.com/l/alleged-iphone-8-with-rear-mounted-touch-id-sensor-spotted-during-quality-control-stage http://www.weibo.com/2554757470/FigeBqbIb /LEAKS is the one and only tech leaks focused aggregator and definitive spot where to discover, share, track, rate and talk leaks. Join us! Leak with us!

Ha ez a videó valós, az igazolhatja azt a korábbi feltételezést, hogy az Apple mégis ragaszkodik az ujjlenyomat-olvasóhoz. Ez logikus is lenne, mert valószínűleg elég nagy felháborodást váltana ki a felhasználóktól, ha megszüntetnék a Touch ID funkciót.

Nem ez az első ilyen kiszivárgás az új iPhone modell kapcsán, szóval fenntartásokkal kell kezelni ezt a videót is. Az is lehet, hogy ez egy régi felvétel, és még az is előfordulhat, hogy nem is egy iPhone 8 szerepel a kisfilmben. A korábbi pletykák között már szó volt a vezeték nélküli töltésről, a dupla kameráról és az arcfelismerés funkcióról is. Ezek persze csak találgatások, de biztosat majd a megjelenés napján lehet tudni majd az új modellről – elvileg szeptemberben jelenti majd be az Apple az iPhone 8-at.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló