Mobiltech

Mostantól a Google az idegenvezetőnk

  • Szerző:nuus
  • 2016.09.20 | 07:24

Ingyen van, tökéletesen testreszabható túrákat ajánl, és még mobilnet sem kell hozzá. A Google Trips letarolhatja az útikönyvek piacát.

Utazástervező és idegenvezető appal bővíti kínálatát a Google. A Trips nevű ingyenes alkalmazás képes lesz mobiltárcaként repülőjegyeket és hotelfoglalásokat tárolni, de ajánl olyan megtekintenivaló látványosságokat is, amit a korábbi kereséseink alapján fontosnak vél. Az alkalmazás használatához nincs szükség mobilnetre, még otthon, indulás előtt letölthetjük az összes szükséges adatot, így nem kell helyi SIM-kártyát vagy drága roaming netet fizetnünk.

A cég zsúfolt piacra lép be. Az üzleti utazóknak szánt TripIttel kezdve a nyaralóknak szánt appok garmadán át olyan nagy öregekkel is szembeszáll, mint a Lonely Planet könyvsorozat és a hozzá tartozó appok.

Az alkalmazás legérdekesebb része a Things To Do nevű fül lesz, ahol különböző sétákat ajánl. Lesz javaslata azoknak, akik csak egy hosszú hétvégét töltenek valamelyik világvárosban, és tudja majd azokat is vezetni, akik csak egy fajta látnivalót keresnek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Teszt
Kell-e nekem egy ergonomikus egér?
  • szerző:nuus
  • 2023. 09. 19.