Mobiltech

Randiszolgáltatást indít a Facebook, mutatjuk, hogy működik

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.20 | 16:29

Zuckerberg nem szeretne szexpartnerkeresőt készíteni, szóval ez egy kicsit más lesz mint a többi randiapp.

Kép: 123rf

Lassan tényleg az egész életünk a Facebookon zajlik majd, legalábbis ők nagyon ezt szeretnék elérni. Saját piaca van, lehet élőben közvetíteni és munkahely verziója is van. Kolumbiában mától tesztelik a randifunkciót, beleépítve a Facebook mobilalkalmazásba.

Nem lesz huzigálás, mint a Tinderen

A randiplatformon csoportok és események alapján dobja majd fel az embereket, akiknek megnézheted a profiljukat. Ha tetszik az illető, azt egy kattintással jelezheted, naponta maximum száz embernek. Viszont nem kell match-elned velük, mint a Tinderen, ha jelezted az érdeklődésed az egyből látszik a másik oldalon.

A profil?

Ezen a helyen csak a keresztneved és a korod jelenik meg, és pár sort kell írnod magadról. Ezen kívül válaszolnod kell néhány kérdésre, amelyekből kiderülnek a szokásaid, ilyen lehet például, hogy

számodra milyen egy tökéletes nap?

Meg persze kiválaszthatsz néhány fotót, amit szeretnél megmutatni magadról. A barátaiddal biztosan nem fogsz találkozni ezen a helyen, viszont a barátaid barátaival már összehozhat a platform, vagy akár teljesen ismeretlenekkel is, feltéve, ha a száz kilométeres körzetedben vannak.

via GIPHY

Külön chatet is jön a randiplatformmal, ahol csak szöveget és emojikat lehet küldözgetni, szóval a köszönés helyetti „küldj meztelen képet” szöveg értelmetlen lesz. Ezzel a lépéssel talán tényleg sikerül visszaszorítani a szexpartnerkeresőket, bár valószínűleg így is lesz belőlük bőven. Mindenesetre a Facebook azt szeretné, ha itt jelentőségteljes kapcsolatok alakulnának.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló