Mobiltech

Ha azt szeretnéd hogy soha ne merüljön le az iPhone-od, itt a megoldás

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.22 | 10:51

Egy iPhone akkumulátora nem mindig bír ki egy egész napot, ha intenzíven használjuk. Ajánlunk egy atombiztos hordozható töltőt.

Az iPhone-ok is csak okostelefonok, bármennyire is jól vannak összerakva és designolva, a készülékeknek megvan az a tulajdonságuk, hogy intenzív használat mellett előbb-utóbb lemerülnek. Ilyenkor nyilván mindenki szeretné minél hamarabb feltölteni – erre találták ki a hordozható töltőket. Mutatjuk az egyik legbivalyabb mobilaksit, amit egy Anker nevű cég gyárt (nyugi, nincs köze a belvárosi étteremhez): ő lenne az.

Jelenleg az Anker PowerCore 28600 az egyik legerősebb töltő a piacon. Ez az eszköz bír most a legnagyobb kapacitással, vagyis 28600 mAh-el tölti a telefonunkat. Egy ilyen erős külső akkumulátort már nyugodtan használhatunk iPad töltésére is, sőt, akár egyszerre három készüléket is tölthetünk róla gond nélkül.

Magát a töltőt is fel kell tölteni: nagyjából 9 óra szükséges ahhoz, hogy a kütyüt teljesen feltöltsük, viszont szinte egészen biztos, hogy ezután 3–4 napig nem kell majd tölteni, még ha naponta többször is használjuk, akkor sem. Szóval ez egy tökéletes választás, ha elutazunk és magunkkal szeretnénk vinni egy hordozható töltőt, de akkor is, ha egyszerűen soha nem szeretnénk, hogy lemerüljön az iPhone készülékünk.

Az Anker töltőjét jelenleg az Amazonról lehet megrendelni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.