Mobiltech

Megérkezett a Xiaomi Mi 10T széria!

  • Szerző:nuus
  • 2020.10.02 | 11:48

Több, kategóriájában verhetetlen okostelefon érkezik, amelyeket munkavégzésre, játékra és mindennapos használatra terveztek

A Xiaomi kétségkívül új termékszegmenst teremtett a 108 MP-es kamerákkal  a vállalat a világon először mutatott be ilyen okostelefonkamerát, és az elmúlt évek számos fotószoftveres innovációja is a nevéhez fűződik. A Mi 10T Pro optikai képstabilizátorral és a 8K videók támogatásával folytatja tovább az ultranagy felbontású kamerák hagyományát a brand történetében.

A Mi 10T hátoldali kamerájának felbontása ugyancsak tekintélyes: 64MP. De ez még nem minden! Ezen túl, mind a Mi 10T Pro, mind a Mi 10T még három kamerával rendelkezik: egy 13 MP-es ultraszéles látószögű kamerával, egy 5MP-es makró kamerával a fontos pillanatok megörökítésére, továbbá egy 20 MP-es frontoldali kamerával, hogy bárki a lehető legmegnyerőbb arcát mutathassa egy szelfin vagy épp videóhívás közben, mikor a szeretteivel beszélget.


A Mi 10T Pro és a Mi 10T új dinamikus fotószoftver funkcióival lenyűgöző képek születhetnek. Hosszú expozíciós módból hattal rendelkezik a telefon, így nem kell profi fotósnak lenni ahhoz, hogy valaki művészi felvételeket készíthessen például egy mozdulatlanul álló tárgyról siető emberek elmosódó tömegében, vagy a csillagok égi útjáról, amely örvénylő vonalakat rajzol az éjjeli égboltra. A Photo Clones funkcióval egyetlen expozícióval rögtön négy kép is készülhet rólad. Az Időzített sorozatfelvétel használata pedig igazi szórakozás: a képek rövid időközökkel követik egymást és akár videófelvétellé is összefűzhetők.

Említést érdemel a Time-lapse szelfi videó funkció, amellyel a felhasználó a videó előretekerés effektusát hozhatja létre, ami például egy vlogbejegyzést tehet még figyelemfelkeltőbbé.

Jelenleg a Mi 10T Pro-nak és a Mi 10T-nek van az egyik legjobb kijelzője az okostelefonok piacán, amit jól mutat, hogy a képernyő frissítési frekvenciája 144 Hz-es. A Xiaomi AdaptiveSync technológiája, amely automatikusan alkalmazkodik az adott tartalomhoz illő képkockaszámhoz (framerate): a filmeket 48 Hz frissítési rátával játssza le, a TV sorozatokat már 50 Hz-el, a videókat 30 vagy 60 Hz-el streameli, a social media tartalmak görgetése vagy játék közben pedig a 144 Hz-et is elérheti a frissítési ráta, így egyszerre garantált az éles, elmosódás mentes mozgókép és az optimális akkumulátorhasználat.


A Qualcomm Snapdragon 865 processzornak köszönhetően a Mi 10T Pro és a Mi 10T rendkívül nagy teljesítményű, hatékonyan használja fel az energiát, továbbá az 5G hálózathoz is képes csatlakozni.
A felhasználók az asztali gépekre jellemző minőségben futtathatnak játékokat a készülékükön, illetve a készülékek piacvezető okostelefon-ROM-ot és RAM-ot kínálnak.
Masszív, 5000mAh kapacitású akkumulátor olyan képességekkel, amely egész napra biztosítja a telefon töltöttségét köszönhetően az energiafelhasználásukat optimalizáló technológiának.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.