Mobiltech

Itt az egyik legjobb telefonos kamera – DxO One, majdnem profi képek mobillal

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.21 | 07:13

Mind készítünk fotókat a telefonunkkal, ezzel a kütyüvel magasabb szintre emelhetjük az élményt. Gyorsabb, szebb képet csinál és jóval használhatóbb mint a többi hasonló eszköz. Na de miért?

 

Forrás: dxo.com

Van lehetőségünk arra, hogy a telefon kamerájához új lencsét illesszünk, mint a Moment, vagy az Olloclip. Léteztek kamerák, amiket bluetooth-on, vagy WiFi-n keresztül lehet csatlakoztatni a telefonokhoz, mint a QX Series, vagy az Olympus Air. Viszont ezek a megoldások nem tökéletesek, ugyanis a lencséket nem könnyű tárolni, nagyok, nem férnek be egy zsebbe, és sok esetben inkább rontják a képet mint javítják. A különálló vezeték nélküli kamerák hajlamosak lassan működni, és a legtöbbhöz járó applikáció sem az igazi.

Itt jön képbe a DxO One

Ez a 20,2 megapixeles kamera közvetlenül csatlakozik a telefonhoz, így a sebessége villámgyors. A tetején elhelyezkedő gomb igencsak megkönnyíti a használatot, és mivel az egész csak kicsit nagyobb, mint egy gyufás doboz, a tárolása sem okozhat gondot. Még barátibb ötlet, hogy az eszköz saját SD kártyával rendelkezik, így nem kell a telefonunkon tárolni a képeket.
Már csak az a kérdés, hogy mindez megér-e 599 dollárt, ugyanis ennyiből akár egy egész jó fényképezőgépet is lehet venni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló