Mobiltech

Ezzel a töltővel a napsütés nem csak téged villanyoz fel, hanem a telefonodat is

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.26 | 15:22

A hordózható töltők ma már teljesen megszokottak, de mi van akkor, ha ezt nem kell töltőre dugnunk esténként, sőt, még környezetbarát is?

A mindössze 2mm vastag napelemek pontosan úgy működnek, ahogy egy hordozható töltőtől várja az ember, csatlakoztatod, és tölti is a telefonodat. Az összekapcsolhatóságnak komoly szerepe van. Egy panel 2,5 Watt teljesítményt nyújt, viszont egy átlagos telefon hatékony töltéséhez legalább 5 Watt kell. A tableteknek viszont már 10 Wattra van szükségük, azaz ha normális sebességgel akarod tölteni a tableted, a 4 panel elengedhetetlen. A komponensek egyébként mágnesesen kapcsolhatók össze, ami azért elég menő.

Ha használni szeretnéd, mindenképp napfényre van szükséged.

Viszont nem feltétlenül kell kint lenned, ugyanis ablakon keresztül is simán veszi a napfényt. Az eszköz azok számára igazán hasznos, akik sok időt töltenek a szabadban, és eközben rendesen igénybe veszik a telefonjukat. Ilyen például a túrázás, a király helyek fotózása, és a GPS folyamatos használata erősen merítheti az akksit. A gyártó szerencsére erre is gondolt, akár a táskánkra is akaszthatjuk a paneleket.

yolkstation.com

A kütyüt sajnos elég drágán 148 dollárért vesztegetik, és ez még csak az alap csomag. A nagyon fullos kiszerelés 426 dollárba kerül, ami 112 ezer forintnak felel meg. Kétségtelen a termék menősége, na de megér ennyit?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Uncategorized
Válik Sydney van den Bosch
  • szerző:nuus
  • 2023. 09. 12.