Mobiltech

Tudtad, hogy az Apple kategorizálja a melltartós képeidet?

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.31 | 15:03

Egy Twitter felhasználó, ellieeewbu egy bejegyzésében világított rá arra, ha beírja a "brassiere" szót az iPhone fotó alkalmazás keresőjébe, megjelennek a melltartóban készült képei. A poszt nagyon beindult, rengeteg keresési eredmény érkezett kommentben, természetesen képekkel.

Fotó: Pixabay.com

A reakciók alapján elég sokan nem is tudtak róla, hogy ez a funkció létezik az iPhone-on. Az Android telefonokon egyébként már 2015 óta működik a fotók kategorizálása, bár itt az intim fotók a felhőbe kerülnek, ahol nem feltétlenül vannak biztonságban.

De vajon mi az érdekesebb? A melltartós képek kategorizálása, vagy az, hogy sokan egyáltalán nem is ismerték ezt a funkciót?

Az újítás már 2016 nyara óta velünk van, egészen az iOS 10 megjelenése óta. Akkoriban Kenny Yin egy elég részletes cikket írt a Mediumra arról, hogy pontosan milyen kereső szavakra hallgat az alkalmazás. Akkoriban 4432 szóra reagált, ezeket ide kattintva nézheted meg.

Az mind rendben van, hogy könnyen megtalálhatod a szexi képeidet, de ez nem jelenti azt, hogy biztonságban vannak a kíváncsi szemek elől. Ha szeretsz képeket mutatni a barátaidnak a telódon, de nem szeretnéd hogy ráakadjanak a személyes képeidre, ezt az alkalmazást neked találták ki.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Mobiltech
Nagy változás jön a Vibernél
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 17.