Mobiltech

A OnePlus 5T-be három nagyon király újítás került, mutatjuk, hogy milyenek

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.17 | 12:52

Ahogy a OnePlus 3 és 3T telefonok kijöttek tavaly, ugyanígy jelent meg az 5, és az 5T, az egyik nyáron, a fejlesztett T verzió pedig ősszel. A kínai cég úgy gondolja, hogy felesleges egy évet várni a fejlesztett telefonok kiadásával, ha azok készen vannak. És most el is készült az új telefon, amiben három fontos újítás található.

Hatalmas kijelzőt kapott

A kijelző méretét megnövelték 5.5 inch-ről 6.1-re, viszont így a képarány is megváltozott, az átlagos 16:9-ről 18:9-re. Ennek a velejárója a több pixel, 1080×1920 helyett ezen a kijelzőn 1080×2160 pixel van. Az egészben az a durva, hogy a telefon mérete nem nagyon változott a OnePlus 5 méretéhez képest, csak a képernyőt húzták jobban szét.

Vadiúj biztonsági rendszer

A telefon kapott egy arcfelismerő programot, így működik rajta a legújabb biztonsági rendszer, ami létezik telefonra. Annyira azért nem menő mint az iPhone X-ben, ugyanis az Apple készülékében lévő szenzor 3D-ben vizsgálja az arcot, a OnePlus 5T csak 2D-ben. Viszont ez normális fényviszonyok között jól működik, de ha sötét van, akkor sincs nagy baj. Az ujjlenyomat azonosító a telefon elejéről átkerült a hátlapra a nagy képernyő miatt, ez továbbra is tökéletesen működik, de természetesen a jól megszokott pinkód is a helyén van.

Nem is olyan drága, sőt…

Manapság a csúcskészülékeket csillagászati összegekért dobják piacra, viszont erre a telefonra ez nem igaz. Angliában 450 fontba (157.000 forint) kerül a 6GB RAM-os, 64GB tárhelyes modell, és 500 fontba (175.000 forint) a 8GB RAM-os, 128GB tárhelyes. Igaz, az arcfelismerő nem olyan fejlett mint az iPhone X-ben, de legalább fele annyiba kerül.

Ha érdekel a többi, kisebb újítás, nézd meg az alábbi videót:

Nyitókép: oneplus.net


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.