Mobiltech

Két fontos új funkciót is kap a Messenger Instant Games, amikre azért már szükség is volt

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.13 | 07:48

Lehetőség lesz élő közvetítésre, videóközvetítésre és még pár új játék is érkezik. Sőt, van ami már itt is van.

Forrás: Pixabay

Nagyjából egy évvel ezelőtt indult el mindössze 20 játékkal és 30 országban a Messengeren az Instant Games. Most pedig már 70 féle játék közül lehet váalsztani, ráadásul egyre többen használják is azokat, úgyhogy nagy meglódulás várható. Talán ezért is jelentette be a Facebook, hogy két új funkcióval kedveskedik a felhasználóknak, a minél teljesebb élmény érdekében.

Az egyik új funkció, az élő közvetítés már a múlt héten elindult, és a Facebook Live használatával működik. A lényege pedig az, hogy a felhasználók megoszthatják másokkal is az aktuális játékukat, mintha az egy sportközvetítés lenne. A működése pofonegyszerű, két-három gombnyomás csupán, és máris élesben folyik a játékmenet.

A másik funkció, ami még csak most fog megjelenni, a videócsevegés, ami a Messengerben már van, világszerte 245 millióan használják, úgyhogy logikus volt az ötlet, hogy az Instant Games játékaiban is legyen. Így a játékosok rövidesen nemcsak írásban, hanem élő hangban is kommunikálhatnak egymással.

És ha mindez nem lenne elég, jön még egy csomó játék is, például a felfrissített Angry Birds, ami 2018-as új kiadását kifejezetten Messengerre fejlesztette. És sokat várnak a már pár országban elérhető SEGA új játékától, a Sonic Jumptól is, ami az egyik klasszikusuk modern, szintén Messengerre készült változata.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.