Mobiltech

Két fontos új funkciót is kap a Messenger Instant Games, amikre azért már szükség is volt

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.13 | 07:48

Lehetőség lesz élő közvetítésre, videóközvetítésre és még pár új játék is érkezik. Sőt, van ami már itt is van.

Forrás: Pixabay

Nagyjából egy évvel ezelőtt indult el mindössze 20 játékkal és 30 országban a Messengeren az Instant Games. Most pedig már 70 féle játék közül lehet váalsztani, ráadásul egyre többen használják is azokat, úgyhogy nagy meglódulás várható. Talán ezért is jelentette be a Facebook, hogy két új funkcióval kedveskedik a felhasználóknak, a minél teljesebb élmény érdekében.

Az egyik új funkció, az élő közvetítés már a múlt héten elindult, és a Facebook Live használatával működik. A lényege pedig az, hogy a felhasználók megoszthatják másokkal is az aktuális játékukat, mintha az egy sportközvetítés lenne. A működése pofonegyszerű, két-három gombnyomás csupán, és máris élesben folyik a játékmenet.

A másik funkció, ami még csak most fog megjelenni, a videócsevegés, ami a Messengerben már van, világszerte 245 millióan használják, úgyhogy logikus volt az ötlet, hogy az Instant Games játékaiban is legyen. Így a játékosok rövidesen nemcsak írásban, hanem élő hangban is kommunikálhatnak egymással.

És ha mindez nem lenne elég, jön még egy csomó játék is, például a felfrissített Angry Birds, ami 2018-as új kiadását kifejezetten Messengerre fejlesztette. És sokat várnak a már pár országban elérhető SEGA új játékától, a Sonic Jumptól is, ami az egyik klasszikusuk modern, szintén Messengerre készült változata.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló