Tudomány

Ismét hőbörgésbe kezdett Puzsér: Reality-élményt akar adni a kormány a magyar űrhajóssal

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.09 | 13:18

Minden normális helyen vagy egy vadászpilóta, vagy egy bajtársa lenne a kiválasztott.

2024-2025 fordulóján az uniós űrprogram keretében magyar űrhajós látogathat a Nemzetközi Űrállomásra. A Külügyminisztériumban kedden bemutatták a négy űrhajósjelöltet. Puzsér Róbert valódi mindentudóként nyilvánított véleményt az eljárásról.

A médiaférfiú a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában azt mondta: a kiválasztási folyamat “reality-élményt” akar adni az embereknek.

Ha jól tudom, a múltban ezek az űrhajósok mindig pilóták közül kerültek ki

– kezdte a publicista. Szerinte “ez egy népjóléti intézkedés”, ami reality-élményt akar adni az embereknek – írja az ATV.

Szerinte a döntő kérdés, hogy a tesztek során mi mindent tesztelhettek, ami alapján ezeket az embereket választották ki. Mint mondta, ha ő vadászpilóta lenne, “rohadt ideges lenne” erre az eljárásra, mert nyilvánvaló, hogy minden normális helyen vagy egy vadászpilóta, vagy egy bajtársa lenne a kiválasztott.

Ki jut be a villába? Bárki bejuthat a villába, kisemberek jutnak be a villába, kisemberek naggyá válnak, a hősünkké válik Kapu Tibor fejlesztőmérnők vagy Cserényi Gyula villamosmérnök, ezt az élményt adják nekünk

– hőbörgött Puzsér Róbert.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló