Tudomány

Horror Koreából: tintahalsperma akarta megtermékenyíteni egy nő száját

  • Szerző:nuus
  • 2018.06.05 | 14:37
  • trendindex: 2

A rosszul elkészített ételből került az örökítőanyag a vendég szájüregébe, ahol aztán galibát okozott.

A 63-éves dél-koreai nő félig főtt tintahalat fogyasztott, aminek a belső szerveit sem távolították el megfelelően, ő pedig már evés közben érezte, hogy valami nincs rendben: mintha kis bogarak kezdtek volna el randalírozni a szájában. Az orvosi vizsgálat során kiderül, hogy az elfogyasztott hím tintahalból 12 darab fehér, bogárszerű spermacsomagja kapaszkodott rá a nő nyelvére és ínyére.

Ezek persze nem önálló élőlények, hanem csak az örökítőanyagot tartalmazó kis batyuk, amiket a hím tintahal helyez a nőstény intim területeire. A tudósok nem is igazán értik, hogyan voltak képesek így beékelődni egy ember szájában, de éles fájdalommal járt a fogyasztásuk, és miután kiműtötték őket, még mindig mozogtak. Olyan, mintha tényleg meg akarták volna termékenyíteni a nő száját. Ettől persze női tintahal ivarsejtek hiányában nem kell tartani, úgyhogy az a veszély nem fenyegetett, hogy egyszer csak kis tintahalak jönnek ki, de azért így is elég bizarr a sztori.

A most leírt eset amúgy nem is egyedi, 2011-ben történt már hasonló Japánban, úgyhogy érdemes vigyázni a távol-keleti fejlábúakkal!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.