TV

Hatalmas bejelentést tett a TV2: minden nézőt érint!

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.01 | 15:27

Reklámmentes lesz a TV2.

Fotó: TV2

A TV2 hosszú ideje kihívás elé állítja a nézőket azzal, hogy kedvenc műsoraikat hosszú reklámblokkok szakítják meg. A nézők körében nem ritka az elégedetlenség az állandó reklámok miatt, amelyek sokszor hosszabbak, mint maga a műsor.

Gyakran előfordult, hogy a TV2-n és az RTL-en is egy-egy műsor elindult, csak hogy aztán 10 perc múlva reklámblokkok szakítsák meg az élvezetet. Különösen bosszantó, amikor egy hosszú adás, például a Dancing with the Stars vagy a Sztárban sztár leszek, gyakorlatilag a bruttó 4 órás adásidejéből egy vagy másfél órát tesznek ki a reklámok.

A reklámok közbeszúrása nem csak a nézők számára kellemetlen, de sokszor az adások szerkezetét is megzavarja. Egy Sztárbox esetében például, amelyben főként beszélgetésekre kerül sor, a hosszú reklámblokkok miatt elhúzódhat egy-egy rész, és a bokszmeccsek, amire a nézők kíváncsiak, alig teszik ki az adás időtartamának egy kisebb részét.

Számos néző kívánja, hogy a tévécsatornák inkább reklámmentesek legyenek, de mivel ezek kereskedelmi csatornák, erre kevés esélyt látnak.

Vagy mégsem?

Azonban a TV2 most egy váratlan meglepetéssel állt elő az új évre. Bejelentették, hogy januártól kezdve reklámmentessé válnak.

Ez a hír valószínűleg sok nézőnek örömet okoz, legalábbis addig, amíg tart. Fontos megjegyezni, hogy a reklámmentes időszak nem lesz örökké. A TV2 január 1-jén déli 12 órától éjfélig tervezi fenntartani ezt az állapotot.

Mit jelent ez? Egyszerűen azt, hogy az újév első napján minden műsor és film, amit a TV2 sugároz 12 órától éjfélig, zavartalanul élvezhető lesz, reklámok nélkül. A TV2 ezzel kíván kedveskedni a nézőknek az év első napján.

Január 1-jén a TV2-n

Az újév első napján a reklámmentes TV2-n izgalmas műsorokkal várják a nézőket. 12:55-kor kezdődik a Pompon klub című vígjáték, amit 14:20-tól a Nők követ. 16:10-kor Dwayne Johnson, Kevin Hart, és Jack Black érkezik a Jumanji: Vár a dzsungel című produkcióban, hogy elkalauzolják a nézőket a játék rettegett világába. Az estét az ország legpörgősebb showja, a Szerencsekerék Kasza Tibivel és Sydney van den Bosch-sal zárja 18:45-kor.

20:05-kor Eddie Murphy tér vissza kultikus szerepében az Amerikába jöttem 2. részében, majd 21:45-kor A csajok bosszúja zárja az újév első napját; egyben a reklámmentes TV2-napot.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.