TV

Igen pikáns: Csuti és G.w.M is szerepel majd az új Szerencsekerékben

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.23 | 11:18

Hamarosan - december 6-án - érkezik az új Szerencsekerék, Kasza Tibor műsorvezetésével.

kép: tv2

Azt már tudjuk, hogy az első hét sztárvendégei a következők lesznek: Schobert Lara, LL Junior, Voksán Virág és Csuti, de jön majd Kulcsár Edina, G.W.M., Wolf Kati és Rózsa György is.

„A Szerencsekerék ízig-vérig szórakoztató műsor lett, rengeteg nevetéssel, izgalmas feladvánnyal, nagyon sok drámával. Egy még szórakoztatóbb, még feszültebb és olykor bizony drámákkal, könnyekkel teli adások várnak a nézőkre. Aki eddig szerette a műsort, biztos vagyok benne, hogy a most még jobban fogja szeretni. Várunk mindenkit a képernyők elé, és bízom benne, hogy a Szerencsekerék még éveken át velünk marad és én részese lehetek ennek a történetnek”

– árulta el Kasza Tibor.

„Nagyon élvezem ezt a műsort, azt pedig különösen, hogy minden műsorban két civil és egy ismert ember játszik. Jó látni, hogy tíz perc alatt hogyan tűnnek el a határok az ismert emberek és a civilek között, hiszen a hírességek is átszellemülnek, gyermeki szeretettel játszanak, nincsen semmilyen távolságtartás egymás irányába, és az ebből fakadó vicces szituációk a legjobbak. Nagyon szeretem, hogy pár perc után már szívják egymás vérét, nagyon jól szórakoznak és nagyon önfeledten játszanak”

– tette hozzá.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló