Sorozatok

Amiből Ridley Scott mozifilmet készített, abból a sztoriból a Trainspotting rendezője meg tévésorozatot

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.11 | 12:13

A híres bűneseteket feldolgozó Trust első évada március 25-én kezdődik, és John Paul Getty III 1973-as elrablásáról szól, akárcsak Scott A világ összes pénze című filmje.

A mozifilmet nem is a hajmeresztő fordulatokkal teli, abszurd sztori tette hírhedtté, hanem az, hogy az utolsó utáni pillanatban Kevin Spacey-t kivágták a filmből és újraforgatták a jeleneteit egy másik színésszel, Christopher Plummerrel, és az, hogy ezért a másik két főszereplő közül a férfi (Mark Walhberg) összehasonlíthatatlanul több pénzt kapott, mint a másik, aki pedig nő (Michelle Williams). Miközben a rendező meg azt mondta, hogy nem kértek és nem kaptak ezért pénzt.

Hogy melyik volt előbb, a Scott film, vagy az FX csatorna tévésorozata, azt nem tudni, de tippre az utóbbi, mert egy sorozat fejlesztése hosszabb időt vesz igénybe, de ez végülis mindegy. Március végén jön ennek a nem mindennapit esetnek a tévés feldolgozása, a fösvény milliárdos szerepében a mindig kiváló Donald Sutherlanddel, de olyan régen látott színészek is főszerepelnek benne, mint Hilary Swank, Brendan Fraser és Anna Chancellor. A trailer alapján nagyon erős darab lesz a Danny Boyle (Trainspotting, Gettómilliomos, A part) és forgatókönyíró társa, Simon Beaufoy által készített Trust című sorozat első évada.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló