Sorozatok

Sorozat készül az utóbbi idők legjobb vígjátékából

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.23 | 10:15

Visszatérnek a Hétköznapi vámpírok, az FX-en készítenek sorozatot az eredeti alkotók.

Taika Waititi elég nagy sikert hozott össze a Thor: Ragnarok rendezőjeként, úgyhogy producerként valószínűleg nem sok ajtón kellett kopogtatni, hogy sorozat készülhessen egyik korábbi filmjéből. A What we do in the shadows/Hétköznapi vámpírok (amiben Waititi főszereplő is volt) egy áldokumentumfilm,  és pár közös albérletben élő új-zélandi vámpírról szól. Aki esetleg nem látta volna, azonnal pótolja, az utóbbi pár év egyik legviccesebb vígjátéka:

What We Do In The Shadows – Official Trailer

Some interviews with some vampires. Out now on disc and digital. Add it to your collection today – http://mad.mn/wwditsdisc Flatmates Viago (Taika Waititi), Deacon (Jonny Brugh), and Vladislav (Jemaine Clement) are three vampires who are just trying to get by in modern society; from paying rent and sticking to the housework roster to trying to get invited in to nightclubs, they’re just like anyone else – except they’re immortal and must feast on human blood.

A történetből most sorozat is készül az FX-en, a szereplők újak lesznek, és a helyszín Amerikába kerül át, de az eredeti alkotók közül Waititi és Jemaine Clement is rész vesz majd a készítésben, mint író, rendező és producer, úgyhogy lehet rá számítani, hogy ez is nagyon vicces lesz.

Ráadásul úgy hírlik, hogy az eredeti filmnek két folytatást is terveznek, külön mozit kaphatnak a Hétköznapi vámpírok második felében feltűnő farkasemberek és a vámpírvadász halálát felderító béna rendőrpáros.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.